Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasia.29

Szukam partnera... przyjaciela

Polecane posty

Ok... Nie jestem pięknością. Mam spoko figurę, ale parę... mankamentów w urodzie ;) Da się ze mną żyć. Jestem spokojna, umiem się dogadać, iść na kompromisy. Lubię seks. Mam fajną pracę, którą też lubię. Mieszkam w Lublinie. I mimo wielu zajęć, przyjaciół... sama przed sobą zaczynam się przyznawać, że czuję się samotna. W sumie nie wiem po co to piszę... tutaj. Ale chyba mam nadzieję. Mój mail: kasia_lublin83@tlen.pl

Gość Facet Fryzjer :)
jesteś rolniczka lub pochodzisz z rolniczej rodziny ?

Gość rtyui
aha, a juz mialem wysylac maila....

Mi wydaje mi się, że trzeba wyjść do ludzi i pozwolić innym na poznanie własnej osoby... Ja na przykład też mam trudności z poznawaniem ludzi, by otworzyć się przed nimi, ułatwiają mi to zdecydowanie portale randkowe, osobiście korzystam z www.SamotneSerca.pl - oczywiście niech każdy wybierze takie miejsce dla siebie, nie zachęcam, ani nie odradzam akurat tego, po prostu uważam, że takie miejsca w cyberprzestrzeni ułatwiają nam, singlom zadanie... Oczywiście w pierwszej fazie znajomości, bo rzeczywistej randki nie przeskoczymy jeżeli chcemy stworzyć prawdziwy związek hehe:} Jak widać nic do końca nie załatwi za nas sprawy, dlatego najlepiej zacząć od siebie i pozbyć się nieuzasadnionych kompleksów, a uwierzyć we własne możliwości i piękno jakie mogą w nas dostrzec inni...

Gość ronaldo wadowice
ja bym sie z tobą chętnie umówił,ale mam swoje wymagania: anal ostry 2 razy w tygodniu i scat