Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość r_d

tatuaże

Polecane posty

Gość r_d

Jak myślicie czy facetom podobają się mocno wytatuowane kobiety?? Mam koleżankę która ma wytatuowane przedramiona i uważa że już zapewne nigdy nie znajdzie faceta, bo żaden jej nie zechce ze względu na tatuaże.

Gość rikkii
są tacy faceci których to bardzo kręci ( sama znam takiego i sam ma tatuaże), są tacy, którym się to nie podoba( np. mój ojciec:D)

Gość rikkii
po zastanowieniu się stwierdzam jednak, że ci którym się to nie podoba, będą w większości :D

Gość r_d
Szkoda że ona tego nie widzi, jest dość skryta /trochę odludek/. Bardzo lubi tatuaże i kolczyki, ma tunele. Jednak czasami jak z nią rozmawiam to mówi mi że czuje się jak odmieniec.

Gość chujtatoo
a jest stereotypową, kolejną idiotką jak te wszystkie... niech jedzie na jakiś gówniany konwent, niech się tylko koniecznie pomaluje czerowną szminką i zakręci loczka ala pin up i niech wkręca, ze lubi takie klimaty ... znajdzie frajera... ja nie wiem rzygam tymi dziarami- na jedno kopyto i tymi chorymni pozerskimi frajerami

Gość rikkii
masz facebooka? Jeśli tak to wpisz w wyszukiwarkę "suicide girls" i tam masz zdjęcia atrakcyjnych, wytatułowanych dziewczyn, którymi jarają się faceci :D

Gość chujtatoo
każda idiotka do drugiej podobna motywy jedne i te same, te same wiesniackie tunele, które na zachodzie europy już się zszywa bo niemodne

Gość r_d
zszywają jak się robi coś na pokaz a nie dla siebie

Gość chujtatoo
i każda taka myśli, ze jest zajebista i oryginalna. "taka inna" a prawda taka, ze co druga z domu menelskiego mama piła albo tato pił...

Gość rikkii
albo wpisz na facebooku w wyszukiwarce "jaram się wydziaranymi laskami" :D

Gość r_d
dlaczego obrażasz kogoś kogo nawet nie znasz?? najlepiej wszystkich do jednego wora wrzucić bo tak łatwiej. Pomyśl czasami zanim coś napiszesz. A jeżeli potrafisz tylko obrażać to nic nie pisz.

Gość r_d
rikkii wielkie dzięki na pewno jej to pokażę

Gość rurkaaa
ja nie mam dziar i też mnie nikt nie chce i co? Moze nie w dziarach jest problem

Gość chujtatoo
e tam obrażam. stwierdzam fakt:) 99,9% dziar mają pozerscy debile, niewielu ludzi robi to dla sebie większość niestety dla innych. wiem bo kolczykuję tych idiotów w studiu

Gość rikkii
spoko ;)

Gość r_d
chujtatoo ma w takim razie mam dla Ciebie niespodziankę poznałam jednostkę która robi to dla siebie, poza tym jako odludek to raczej nie zależy jej na tym żeby się pokazać

Gość r_d
W sumie z drugiej strony każdy ma prawo do własnego zdania

Gość wiem po sobie
ze tatuaże robi się pod wpływem chwili w młodym i głupim wieku sama zrobiłam jeden mały teraz wiele bym dała zeby cofnac czas mam gówniana różyczke na która nie moge patrzec [na cycku] usuniecie zostawi blizne chyba to pokryje czyms jakimś małym krzyżem juz sama nie wiem

Gość r_d
czasami niestety się żałuje jak wielu innych rzeczy czy czynów które się zrobiło, ale wydaje mi się że akurat tatuaże, kolczyki, coś co wyróżnia nas w jakiś sposób z ogółu nie powinno być wyznacznikiem do oceny innych, a niestety bardzo często tak jest

Gość kuhhha
bo tatuaże o czymś świadczą, np. o tym,że ta osoba jest za bardzo inna ode mnie i nie dogadalibyśmy się

Gość dylematy moralne2012
kolczyki w dziwnych miejscach i tatuaze to po prostu inna odmiana samookaleczania sie. robia to ludzie z problemami. kto chciałby miec"psychicznego" partnera?! poza tym tatuaz to tak jakby makijaż na stałe - ciagle ten sam...bez sensu. a na starośc blade, rozciągnięte...feee

Gość ciastkozmargaryną
chester bennington approved czyli jest git :classic_cool:

Gość r_d
na starość może to wyglądać "dziwnie", nie widziałam wytatuowanej starszej osoby. Ale z pesymistycznej strony nie wiadomo czy się tej starości dożyje.

Gość ghhgfg
BTW. usunięcie tatuażu nie jest takie łatwe i proste. I nie da się tak całkowicie tego usunąć..

Gość ghhgfg
No tak-i na pewno nie jest tanie.

Gość r_d
chester jest ciachem z wisienką :-)

Gość r_d
mogę nawet powiedzieć to facet w jej stylu