Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lipa zmia bez kozaków

kupiłyście w tym roku kozaki? ile zapłaciłyście?

Polecane posty

Gość ererrtrtrtrtty
wiesz, pewnie mają dobrych sponsorow, na tym forum pelno dziwek. poza tym na necie to wszystko mozna napisac...

Gość a jaki koszt
mimo wszystko wolę skórzane, mam wiele par butów i skórzanych i sztucznych i zawsze te skórzane okazują si ę tysiąc razy lepsze...dobra skóra nigdy nie przemoknie, nie ma szans, to raczej sztuczne przemakają, mi każde zimowe nieskórzane buty przemakają, a cały dzień też ciężko w takich butach sztucznych wytrzymać w pracy, stopy śmierdzą później jak ser: Ubieram je tylko na chwilę, do sklepu i z powrotem bo ładnie na nodze wyglądają i pasują mi do płaszcza. A skórzane zimowe buty za 200 zł to za darmochę prawie, brać trzeba:)

Gość nie mam nicka
ererrtrtrtrtty wiesz nie kazdy pracuje za 1000 zl i zyje w polsce :D

200 zł to prawie za darmoche? doprawdy?

Gość a jaki koszt
no to powiedz gdzie skórzane buty zimowe można kupić za 200 zł, bo chętne je kupię:) ja nie widziałam nigdzie tańszych niż za 280 zł...

bo pewnie chodzisz po najdroższych sklepach...u mnie we wrocławiu w takich normalnych obuwniczych, nie sieciówkach mozesz spokojnie za 200-230 kupic świetne skórzane kozaki

Gość ale cyrk
ja za 400 zł 2 lata temu kupiłam zachodzące na kolano dobre skórzane na słupku, bardzo wygodne i mimo że sporo w nich chodzę trzymają fason, nie zmieniły kształtu (nie rozlazły się). Kupiłam je w zwykłym sklepie ze skórzanym obuwiem, teraz chodzę w nich 3 zimę

Gość eubea
kupujcie w styczniu-lutym. duże obniżki cen za tę samą jakość

Gość bezebe
ja kupiłam w tym roku nowe, poprzednie skórzane nosiłam chyba aż 5 lat i się wysłużyły; teraz mam baldowskiego zamszowe po same kolano na lekkiej koturnie; dzięki niej nie przemarzają od dołu i w nogę ciepło :) zapłaciłam 250 zł, ale tylko dlatego, ze to był modele z poprzedniego roku; z tego sezonu ceny kształtowały się w granicach 450-600 zł...ale to już dla mnie za dużo :)

Gość kasienka_kasienka
Ja kupiłam skórzane kozaki za 320zł, ale liczę na to że ze 2 zimy w nich przechodze

Gość derereerttt
450- badura

Gość zapytaj sie ginekologa
w kazdych kozakach jest zimno jak chuj. takie teraz robia, musze w sniegowcach smigac.

Gość zapytaj sie ginekologa
lazenie 2 zimy w 1 kozakach, to taki sukces?

Gość olk
kupiłam geox za 399 zl .

Gość oliwiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja kupiłam w CCC za 129 zł, ciepłe, nie przemakają, kupuję też w deichmannie, zwykle do 150zł. Ja potrzebuję buty na 1, max 2 sezony, bo później i tak mi się znudzą i chcę kupić nowe;) Ważne żeby się nie rozkleiły po tygodniu i były ciepłe. Odradzam buty z allegro za kwoty 30-50 zł. Też kupiłam kiedyś 2 pary- botki, gdzie podeszwa to była zwykła pianka, jak w papciach po domu, a drugie kozaki na obcasie, niby z eko skóry, gdzie po tygodniu obcas się zdarł, a chwilę później się rozkleiły...Jeszcze na targu można fajne wybrać, ale też trzeba patrzeć, czy solidne i też w cenie raczej 100 zł i wyżej, jeszcze z 2 lata temu można było kupić za 80 zł teraz praktycznie nie ma szans...