Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moda i inne pierdółki

jaka czapka do takiej kurtki?

Polecane posty

http://www.voila.pl/464/dmszq/?1 kurtka nie jest identyczna i ma srebrnego miśka zamiast tego szaro-brązowego, jest też nieco bardziej błyszcząca. zastanawiam się jaka czapka dobrze wypadałaby z taką kartką, zważywszy na fakt, iż nie mam długich włosów, a do zestawu dochodzą buty z futrzaną "nogawką", nie wiem jak to się nazywa, dlatego zastanawiam się czy futrzana czapka uszanka (mam też torebkę z futra) nie byłaby przesadą.

kurczę, dziewczyny, pomóżcie :/

Gość ale przypał...................
chodzisz do podstawówki? jeśli nie - zainwestuj w jakiś ładny płaszczyk...

Gość do ijw/
Subiektywizując twoje autokratyczne stanowisko wobec poruszanych przeze mnie kwestii, moje osobiste ego uległo autodegradacji poprzez inkorporację wysublimowanych dążeń do rozgoryczenia waszą osobą

chętnie odmłodziłabym się aż do podstawówki, zniknąłby mój dylemacik :P nie cierpię płaszczyków, a wydaje mi się, że dorosłe kobiety mogą chodzić w kurtkach...a przynajmniej prawo tego nie zabrania.

do ijw/ - ważki problem, ale nie trzeba się w tym wypadku posuwać aż do słów, których znaczenia się najprawdopodobniej samemu nie zna...:P lepiej też wyrażać swe myśli w możliwie najprostszy sposób...:P nie musisz załamywać rąk. po prostu chcę mieć możliwie najlepiej dobraną czapkę :)

geez, nikt nie doradzi?

Gość aaaasssssww
kurtka jak dla dziecka z podstawówki, więc czapka nie robi różnicy. nie trzeba lubieć płaszczyków,żeby mieć fajną kurtkę na zimę.

intrygujące. czyli jedynym "dorosłym" okryciem dla kobiety jest płaszczyk? trochę mi się zmienia światopogląd. chociaż nie mogę oprzeć się wrażeniu, że ta opinia wynika z faktu, że po polskich ulicach chodzą klony

co to znaczy "fajna kurtka"?

Gość aaaasssssww
ta napewno nie jest fajna, wygląda jak worek nałożony na siebie.

a jaka jest "fajna" według Ciebie?

Gość za 12 min
kurtka jest fajna jak sie ma ladna szczupla figure klepsydry. ale nie na codzien, bo pupa zmarznie! mam nadzieje, ze oprocz niej masz jakas porzadna ;)

właśnie takie kurtki na mnie pasują, bo jestem szczupła, a w płaszczach się zwyczajnie topię, nawet szyte na miarę wyglądają jak na inną dziewczynę :) problem w tym, że nie wiem jaką dobrać do takiej kurtki czapkę, bo od niedawna mam krótkie włosy, a jak dotąd tylko długie okrywały mi głowę...ewentualnie kaptur. ale teraz muszę coś mieć :(

Gość gość
Na allinside.pl są fajne czapki. Często tam kupuję rzeczy, a w głównej mierze ubrania, z których jestem zadowolony. A dodatkowo rzeczy na tej stronie są tanie i dobrej jakości