Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spalona renia

jestem upalona pogadam !

Polecane posty

Gość spalona renia
zauważcie że inaczej rączkowska ( renia o zgrozo :D) działa na facetów inaczej na kobiety

a co Ci przeszkadza w XD i co ma to do tematu? rozładować stres? czy podniecenie? stres mi jest trudno rozładować bo mam nerwicę. najczęściej słucham muzyki lub uprawiam sport. nic to i tak nie daje

Whedif wyobraź sobie że jestem facetem o dość dużym temperamencie. Sexu chce mi się bardzo często, kilka razy dziennie nawet a możliwości by go uprawiać z różnych przyczyn nie mam od kilku lat i co mam robić w takiej sytuacji? Iść na dziwki bądź gwalcic przypadkowe bialoglowy? Sex bez zobowiązań? Wybacz to nie dla mnie. Może staroświecki jestem ale sexu bez miłości nie uznaje. W mojej sytuacji koniowalizacja jest niestety przymusowa forma rozładowania napięcia jak to mówisz

pewnie za dużo go uprawiałeś:) żeby sobie z tym radzić heh ja uważam że seks jest czymś humanistycznym. jeśli w ogóle poczuję podniecenie to pod wpływem konkretnej osoby. i najpierw jest ta osoba. nie wiedziałam że to może przejąć nad Tobą kontrolę:O chyba wolałabym być od tego wolna.

Gość spalona renia
no i kochani wszystko na temat jedno to facet drugie kobieta ,każda z tych istot inaczej pojmuje sex ,bo tak jest zaprogramowana i ani w tym ani w tym nic złego nie ma. Mnie się zachciało spać ,więc dzięki za rozmowe ,do miłego :)

pa Reniu:) ale to nie chodzi o różnicę płci bo tamte mnie nazwały patologią. może były facetami?

Trudno Ci to wytłumaczyć skoro potrzeby sexu nie odczuwasz a skoro nie odczuwasz tego to i napięcia związanego z jego brakiem nie rozumiesz. Masturbacja to sposób na rozladowanie tego napięcia gdy nie masz innej możliwości ku temu i nie da się ukryć że daje też przyjemność może nie taką sama jak z uprawiania sexu ale przyjemność

hm. przyjemność niskiego rzędu. ja odczuwam podniecenie ale to nie jest nieprzyjemne czy silne jak stres:) nie zmusza mnie to do niczego.

nie wiem. nie próbowałam. :D wolę prawdziwe przyjemności a nie sztuczne to tak jak taplać się w wodzie na brzegu mimo że się potrafi pływać;) tak mi się osobiście wydaje. choć to i tak teoria bo "pływać" też nie próbowałam. ;)

Gość finiaaaa
i tak nażarlam ze poszlam spać :o