Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zonaikochanka

Ślub i eks

Polecane posty

Gość Zonaikochanka

Na moim weselu pojawił się mój byly chlopak. Wszystkie uczucia do niego wrocily. Najgorsze jest to ze nie chce krzywdzic mojego meza, nie chce sie rozwodzic dopiero co wyszlam za maz. Co powinnam zrobic?

Gość nie martw sie
zapomniec o ex .Na cholere ci ex.Masz meza i otrzezwiej !!!! Chcesz pierdzielic zycie wam obojgu .

Gość Zonaikochanka
Tylko ze ja sie z moim eksem calowalam i teraz nie moge zapomniec

Gość nie martw sie
ty powaznie z tym calowaniem? jesli tak, to zapomnij po stokroc.Nie badz glupia , bo dostaniesz kopniaka od meza .A na ex nie licz.Bo juz byl na topie i spadl do ex-a.Wiec musialo byc cos z nim nie tak .

Gość Zonaikochanka
Probuje zapomniec ale to trudne. Bylego zostawilam na 3 miesiace przed slubem bo krecil lewe interesy i nie chcial z tym skonczyc. Teraz juz wszystko to rzucil dla mnie ale ja mu powiedzialam ze za pozno...

Gość kkkkkkkkkkkkkk
to ile jestes z tż. skoro bylego zostaiwlas 3 miesiace przed slubem?

Gość lala090909
usun wszystko co zwiazane z ex - numer, wspomnienia... skup sie na miesiacu miodowym ;) inaczej mozesz zostac sama, albo tymczasowo wrocic do ex a potem zalowac, ze zdup%^zylas sobie malzenstwo

Gość Zonaikochanka
Mam na mysli ze z bylym bylam zareczona i go zostawilam na 3 miesiace przed naszym slubem. A z mezem znam sie od roku

Gość kkkkkkkkkkkkkk
a jak brałaś ślub, zanim pojawił się ex, to byłaś pewna że kochasz swojego męża? że to właśnie za niego chcesz wyjść za mąż?

Gość Zonaikochanka
Wydawalo mi sie ze tak ale teraz to juz sama nie wiem

Gość kkkkkkkkkkkkkk
Uważam, że to typowy syndrom wspomnień.. Sama przechodziłam to nieraz przy każdej kłótni z moim tż. myślałam sobie, że z moim ex nie miałabym takich problemów, jednak kiedy emocje opadały wszystko wracało do normy.. u Ciebie jest podobnie z tą róznica ze emocje się nasilaja w momencie spotkan z ex.. być może rzeczywiście pospieszyłaś sie ze ślubem, bo najpierw powinnas uporać się ze wspomnieniami.. ale gwarantuje Ci, ze z ex juz zycia sobie nie ulozysz..