Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patriota25letni

Ukryta prawda , Trudne sprawy , Pamietniki z Wakacji - tanie , fatalne seriale ,

Polecane posty

mające na celu ogłupienie społeczeństwa i wyzbywanie się przez ludzi moralności. Oddziałują na najniższe instynkty , by zainteresować przeciętnego człowiek ,mają za zadanie szokować , wywoływać poruszenie swą prymitywną treścią. Jak wiadomo , widzami tego typu seriali są często dzieci. Jaki więc przykład , jakie wzorce zachowań , jakie zasady i normy moralne chcemy przekazywać młodszemu pokoleniu ? Czy mamy pozwolić , by nowe pokolenie , stąpające po tym świecie było pokoleniem umysłowych impotentów , pozbawionych sumienia ?

Gość ja też nie lubie
powiem ci że bardzo ciekawy temat podjęłeś , chętnie bym polemizowała ,jednak juz nie moge , zasypiam ,ciekawe czy ktos podejmie rękawicę ,dodaje do ulubionych ,pzdr.

Gość BAMBARYŁKA WASZA
to sa seriale NIEMIECKIE ktore sa nagrywane w Polsce na podstawie niemieckich pdcinkow....

Wiadomo ,że w dzisiejszych czasach większość seriali ,powstaje na licencji zachodnich produkcji. Poziom ich , spada w tempie drastycznym ...

Gość sumasumarum
no glupie to strasznie, ale co zrobic - stacje tv chca zarabiac, jeszcze puszczaja to w godzinach kiedy dzieciaki wracaja ze szkoly..

Czy nie uważacie , że seriale te , są produkowane celowo , a celem ich jest ogłupienie społeczeństwa i produkowanie jak największej liczby mentalnych niewolników ?

Gość sumasumarum
tak sądzimy, pytanie co to za różnica skoro i tak to będzie leciało w TV i mnóstwo osób bedzie to oglądać...

Uważamy że telewizja puszcza to od czego rosną słupki sprzedawane reklamodawcom. Jeśli od twojego nawoływanie nie rosną słupki to przegrasz z Ojcem Mateuszem

Wiesz myślę tak samo jak ty. Ale zapomniałeś jeszcze o dlaczego ja i nieprawdopodobne a jednak. To samo bym powiedział na temat polskich seriali jeśli chodzi o Brzydule, Majke, Prosto w serce i Julke oraz Tylko miłość, może jeszcze dodałbym Adama i Ewe.... dużo lepsza jest moda na sukces albo latynoski tasiemiec :)

Gość kfhikhfih
tak z pewnoscia majka czy brzydula to polskie seriale w ogole nie na zachodniej licencji :o

Gość kimede4re
Pytam się kurwa za co placicie abonament?

Gość delikatniutka
A najgorsze ze jak wena sie konczy to od nowa puszczaja:/

Gość Przemyslaf211
dla mnie ta teoria to nie wypał :-O

Gość katisooom
Te odcinki sa życiowe i lepszą oglądalność mają niż serialowe tasiemce...Seriali nie oglądam żadnych.Ukrytą prawde,dlaczego ja,trudne sprawy oglądamy w domu wszyscy a mam 4 osobową rodzine.

katisooom nie obrażając cię, ale w taki sposób można poznać iloraz inteligencji oraz status społeczny człowieka.

te seriale są żałosne. To już nawet nie jest śmieszne lecz naprawde żałosne. Co gorsza to uzależnia ludzi. Widze jak to jest,ktoś to obejrzał raz i nałogowo ogląda. Pojebane i tyle ;)

Gość chyba był podobny temat z
Nie przesadzacie z tym protekcjonalizmem? Wszyscy są głupsi od was i to tak strasznie, że wierzą w serial Trudne Sprawy? :D Ja czasem oglądam, żeby się ponabijac i szczerze wątpię, że ktoś ogląda to na poważnie, no chyba że faktycznie małe dzieci. Przeciętnie inteligentny człowiek rozumie że to fikcja, kreacja, coś sztucznego. Nie wybijacie się tym ponad ogół.