Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kokietka-pończoszka

Kiedy wam lepiej ? Czy z rana czy wieczorem ?

Polecane posty

Gość Kokietka-pończoszka

Mam na myśli czy poranny numerek wolicie od popołudniowo-wieczornego czułego kochaniaJa osobiście preferuję wieczorne igraszki z moim partnerem.Napiszcie coś na ten temat kobietki :)

Gość aniaaaaaaaaaaaa
ja wolę wieczorem, albo popołudniu

Najlepiej jest wtedy jak staje sam, bez pobudzania. Pora dnia nie na dla mnie znaczenia.

Gość Kokietka-pończoszka
Mój nie ma problemów rano czy wieczorem zawsze ma chęć.Rano stoi mu jak stalowa rura i korzystam,jak najbardziej bo i czemu nie.Ma to charakter zabawy nie do końca.Często chodzę po domu w pończoszkach i bez majtek.Mój ma na tym punkcie fioła i dobrze o tym wiem.Lubię,jak mnie gdzieś dopadnie :) i powkłada swojego wielkiego drąga.Lubię gdy jest zadowolony i przy tym ja.Wieczorem to już na spokojnie z pełnym kunsztem kochamy się i właśnie widzę,że te poranne igraszki trzymają w napięciu cały dzień.Jest to możliwe gdy mamy wolne i korzystamy z naszego czasu dla siebie.

Gość neileniwa
Pora dnia bez znaczenia, ważne, żeby być wypoczetym.

Gość gwiazunia23
Ja wolę wieczorem lub w nocy, jakoś bardziej mi odpowiada ta pora. A z rana to czasami też się kochamy, ale to z inicjatywy męża.

osobiście wolę wieczorem się kochać zaś z rańca lubię sobie trzepnąć i jeszcze troszkę poleżeć relaksując się.