Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olga213123

Chyba wyniose sie z tej Polski

Polecane posty

Gość Olga213123

Podszkole angielski i wynosze sie stad... Studiuje prawo i może nawet udało by mi sie tu zrobić aplikacje bo mam znajomości ,ale w sumie po co jak za granica na srednim stanowisku zarobie tyle samo W Anglii mam rodzine , może mnie gdzies wkreca... NIe chce sie tu meczyc latami zanim do czegos dojde ,lepiej wyjechac...

Gość Olga213123
zreszta porownujac Polske do innych krajow w europie to niebo ,a ziemia..

Gość Olga213123
Marze aby jakis dryblas o kolorze skory black , zasadzil mi swego pytona w mego anuska :)

Gość zazdroszcze wyjazdu
Masz racje. Czlowiek pracuje a i tak nic nie ma

Gość doktormurek
na srednim stanowisku zarobisz 2-3 razy tyle, mieszkam w belgi, jestem magazynierem, mam 9000 na reke

Gość rtu46u78
Ja mieszkam w Dani i pracuję na zmywaku, mam 6,500zł na rękę + cały social.

Gość wrwe233424121
Witam, X Chciałbym was ostrzec przez ludźmi szpiegującymi przez internet. Teraz dużo osób to robi(mogą to być wasi znajomi, sąsiedzi z bloku). Spotkałem się z tym nie tylko w miastach ale i na wsi. Np. mieszkańcy mojej wioski non stop szpiegują innych i mnie przez internet. Mają ruch sieciowy z całej polski(każdy komputer) i dalej - mogą czytać wasze maile, rozmowy na forach, rozmowy z komunikatora, odwiedzane strony www, to co wpisujecie do wyszukiwarki itp. Szpiegują przez internet i robią donosy na milicję albo plotkują. X Mają specjalny software od ISP(dostawcy neta). Mogą namierzać nawet wasze położenie z adresem zamieszkania. X Wszystko co robicie w necie oni szpiegują i namierzają. Wystarczy że założycie jakiś topic na kafeterii a oni mogą was namierzyć - ustalić wasz adres zamieszkania, nazwisko,imię....tak że wiedzą o was wszystko... Oni wiedzą wszystko kto i co robi w necie!!! Tak że uważajcie na siebie. X X Podniecają się tym szpiegowaniem tak że uważajcie. Niektórzy z nich są anonimowi i się nie przyznają do tego że to robią ale robią to.... X X http://czasprzebudzenia.wordpress.com/2012/06/05/polska-na-podsluchu-system-echelon-w-polsce/ X filmik: http://www.youtube.com/watch?v=KfxUY3awfSY&feature=related X X XXX-VCXZCSEDdfskuw23495345923234dsdsd