Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nagi kelner

Pytanie do singli - czy jesteście szczęśliwi ? Szczerze

Polecane posty

tutaj nikt was nie zna, mozecie napisać. Pytam tych ktorzy swiadomie odrzucili stałe związki ( nie są samotni i nie czekają na milosc !!!!! bo to roznica ktorej wiekszosc nie rozumie, mylą bycie singlem z samotnoscią). Ostatnio sie zastanawiam czy lepiej zyc bez związkow, bo one nie mają w sumie sensu

Gość singielka_5555lat
tak , tylko kasy brakuje

Będąc samemu jestem szczęśliwszy niż będąc z kimś. Tylko problem z seksem bo większość w układzie FF prędzej czy później chce czegoś więcej :/

Gość Gorn z polskii
jasne. nie trzeba się użerać z jakąś pierrdolniętą babą

Gość diakeron
baba = problemy. nie ma baby = brak kłopotów :classic_cool:

Gość ewwwwwwwwwwaaa
jest facet - jest problem nie ma faceta - nie ma problemu :P

Nawet nie chodzi o to czy są kłopoty czy ich nie ma. Ważne aby nie uzależniać całego swojego życia na znalezieniu kobiety/mężczyzny. Wtedy jest się szczęśliwym, i wtedy też szczęśliwy będzie związek jaki stworzymy, bo nie rzucimy sie na byle kogo, aby go tylko mieć.

Gość mklmlk
nie, nie jestem szczesliwa, tak samo jak tysiace ludzi w zwiazkach. Ja w ogole jestem osoba, ktora nie potrafi byc szczesliwa tylko dlatego, ze ma faceta, dobra prace i kase, jestem jedna z tych, ktora szuka w tym wszystkim glebszego sensu i nie moze go znalezc...

Gość mi sie tak wydawało
byłam długo bardzo szcześliwym singlem, a potem poznałam kogoś i sie zakochałam. Teraz tesknie, jestem samotna i nieszczęśliwa :o Więc z mojego doświadczenia wynika że byłam szczęsliwa dopóki sie nie zakochałam i nie poczułam jak to jest.