Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brahmin

Aseksualność kobety/faceta

Polecane posty

Co was najbardziej zniechęca do seksu z drugą osobą? Mam tu na myśli zarówno cechy fizyczne, jaki cechy charakteru.

Nie wiem, czy powinienem się cieszyć czy smucić, ale spełniam tylko jedno z tych kryteriów;)

Gość ,,,,908uiju
chudy, biendy,zaniedbaly

aseksualni są mężczyźni z reklam męskiej bielizny tudzież perfum(aseksualna jest klata ibisza), chippendalesi, panowie niskiego wzrostu, aseksualne są kobiety z kolorowymi włosami(biało-czarne), kobiety które piszczą podczas ruchania(wiecie, takie durny, nienaturalne jęk)

Nie wiem, jak jest z superinteligentnym ogrem, ale mnie kiedyś podnieciła superinteligentna ogrzyca

dobrze niech będzie *superinteligentny;) potwierdzam inteligencja podnieca, zwiększa seksualność drugiej osoby, może nawet nie sama inteligencja ale wiedza, której sami nie posiadamy, podniecał mój mechanik samochodowy to był bardziej ELEKTRONIK czyli ten od komputerów;) do rzeczy, jego fizyczność pozostawiała wiele do życzenia ale jak mi rzucał tymi wszystkimi frazesami typu "droselklapa tandetnie zblindowana i ryksztosuje";)których oczywiście kompletnie nie rozumiałam to mi się nogi uginały z podniecenia jaki to on mundry;).

Gdyby nie pewne wyjątki, to bym napisał, że szczególnie podniecające jest to, co jest rzadkie...

Jest wiele takich wyjątków - np. kobieta, ale przychodzi mi do głowy Pani, którą niedawno zobaczyłem, i której uzębienie było niemal w całości złote...