Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brahmin

Aseksualność kobety/faceta

Polecane posty

Ja zdecydowanie jestem dla siebie aseksualny - nie podnieca mnie żaden element mojego ciała:)

wiekszosc onanistow- desperatów z tego dzialu to totalnie aseksualne typki :classic_cool:

[zgłoś do usunięcia] brahmin Ja zdecydowanie jestem dla siebie aseksualny - nie podnieca mnie żaden element mojego ciała xxx wcale sie nie dotykasz?:D:D

Dotykam się, ale tylko dlatego, że muszę, ale dla zmniejszenia dyskomfortu robię to za pośrednictwem gąbki;)

Nie mów tak, Arnie, bo tu wielu marszczy pod fantazję o seksownej bibliotekarce, a że w bibliotece nigdy nie byli, to nie wiedzą jaka jest rzeczywistość. :D

Dzisiaj już bibliotekarki sa lepiej dostosowane do współczesnej literatury;)

to nie masz brahmin az takiego wstretu do ciala swojego ;)

najbardziej aseksualni są mietkie mameje bez jaj :O albo pantoflarze bez własnego zdania:D

Może jestem dziwny i niedzisiejszy, ale zdecydowanie bardziej podnieca mnie ciało kobiety. I satysfakcja z jego dotykania jest olbrzymia:)

[zgłoś do usunięcia] vera puchatek Nie mów tak, Arnie, bo tu wielu marszczy pod fantazję o seksownej bibliotekarce, a że w bibliotece nigdy nie byli, to nie wiedzą jaka jest rzeczywistość. xxx widzialam ostatnio seksownego bibliotekarza :classic_cool:

"widzialam ostatnio seksownego bibliotekarza" daj namiar na bibliotekę :( i jeszcze dowiedz sie proszę, która książka jest w tej bibliotece najpoczytniejsza, żeby jej na pewno nie było😠 i żebym mogła przychodzić codziennie pytać czy już została oddana:):D przynajmniej popacze sobie na niego;)

arnold nie zdradzam miejsca łowów:classic_cool: :D i długo szukał ksiazki jaką chciałam :D:D:D

Mariiika Jak zabije faceta podczas złości to ile dostane? Jak myślicie? xxxx zapewne kilka ostrych ciosów pod oko :classic_cool:🖐️

to niech patrzy tylko;) nie wiem, bo nigdy nie oglądałam ale skoro mówią, ze bieber jest wyznacznikiem największych tortur, czego się słuchać nie da to pewnie i patrzeć nie można