Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdddalenaaa

Jestem wściekła!!! Po 9 latach wyszła na jaw prawda

Polecane posty

Gość magdddalenaaa

Wyszło na jaw że mój syn jest synem innego mężczyzny, mężczyzny z którym przeszedłam romans a nie mojego męża. Teraz nie wiem co w takiej sytuacji zrobić. Był u mnie teść który bardzo dobrze, najbardziej na świecie kochał mojego syna. Natomiast dziecka swojej córki a mojej szwagierki nie lubiał z jednego bardzo prostego powodu, nieodpowiadał mu ojciec dziecka, skończony nierób. Wczoraj przyszedł do mnie i kazał mi oddać wszystkie rzeczy - ubrania dla dziecka - zabawki - książki - laptop - plazme - gry komputerowe - oraz piosenki i bajki które kupił mojemu synowi A dzisiaj z samego rana przyszła do mnie szwagierka i wypomniała mi że nigdy jej przed ojcem nie broniłam a teraz przyszła mi oddać rzeczy które mój bachor dostał. I kazała mi powtórzyć teściowi że jej syn nie będzie się zadawalał rzeczami z drugiej ręki.

Gość pjertolę nie jadę
jak "przeszedłaś" to wszystko jasne :D

Gość magdddalenaaa
Nie wiem czego się czepiać. Jeszcze mąż wściekły na mnie, powiedział że nie chce mieć ze mną i moim synkiem nic wspólnego. Czuje się taka bezsilna.

Gość magdddalenaaa
dotego moj monsz byl kiedys kobietom i przeszedł operacje zmiany plci nigdy tez nie widzialam jego wacka i nie wiem czym on mnie tak naprawde popychał:(

Gość magdddalenaaa
wynocha podszywacze. Tak oddałam wszystkie rzeczy bo mam swój honor. Nie będzie mi ktoś wypominał takich drobizgów. Było mi przykro jak widziałam łzy na oczach swoje dziecka ale nie miałam innego wyjścia.

Gość Kogo to obchodzi????
KIEPSKI PODSZYW, SPADAJ! Z kim "przeszedłeś" romans

Gość wiemwszystko
dobrze ci szmato!