Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joanna0709

warsztat samochodowy w Toruniu lub okolicy

Polecane posty

Czy może mi ktoś polecić dobry warsztat samochodowy , z większością mam niemiłe doświadczenia. pomóżcie

Gość Hdufns
A co Ci dolega ? Tzn. Twojemu samochodowi ?

Polecam Ci tego gościa. Sam korzystam. Naprawdę wporzo. www.romcar.waw.pl

Gość wielka sroka
ostatnio odkryłam bardzo fajny warsztat w Toruniu - Uni Car Dwa na Curie Skłodowskiej. nie musiałam długo czekać, widać, że panowie wiedzieli co robią, to i też bardzo ładnie mi wszystko wytłumaczyli. muszę przyznać, że dawno nie spotkałam się z tak profesjonalnym, a zarazem życzliwym podejściem do klienta. odwołuję wszystko co dotychczas mówiłam o mechanikach :)

Uni Car w Toruniu cieszy się bardzo dobrą opinią. Co prawda specjalizują w się w samochodach Renault, ale myślę, że i z innymi autami dadzą sobie radę ;)

Oddałam do Uni-Car swoje auto, po tym jak gościu wjechał mi w tył aut. Bałam się, że moje auto już nigdy nie będzie tak ładne, jak przed wypadkiem. Na szczęście Panowie bardzo się postarali i samochodzik wygląda super i nic nie widać :)

Widzę, że nie tylko ja jestem zadowolona z usług Uni Car ;) I Ci przystojni mechanicy :)

Gość Gosia 03.03.1997
Kliknijcie w nick Marionaa :D Żałosny cep :D

Gość gość
Ciężko jest znaleźć warsztat samochodowy, w którym nie będą cię chcieli oszukać. Takie czasy niestety. Z tych dobrych, można zajrzeć do http://celmer.torun.pl/ - mają dobrą diagnostykę, a to podstawa przy naprawie samochodów.

Gość gość
to prawda, znalezienie fachowców to nie jest taka prosta sprawa. zwłaszcza że coraz częściej słychać o oszustwach i rzekomych naprawach, które w praktyce nic nowego nie wnoszą... ja się z wszelkimi naprawami zgłaszam w jedno miejsce - www.motostrefa.olsztyn.pl i ani razu się nie zawiodłam

Gość gość
ja jeżdżę do warsztatu http://www.janmot.pl/ z Dobrzejowic w województwie kujawsko-pomorskim. Tam fachowo zajmują się przekładniami kierowniczymi. Mają konkurencyjne ceny i fachowo wykonują wszelkie prace.

Gość zcsd
Pozytywnie byliśmy zaskoczeni usługą wykonaną w firmie Auto Serwis Rosiak z Nowej Wsi koło Włocławka (http://www.autonaprawa-rosiak.pl/blacharstwo-lakiernictwo-wloclawek). Ten zakład polecił mężowi kolega z pracy. Oddaliśmy auto do kompleksowej naprawy blacharki i lakierowania. Firma zapewnia samochód zastępczy na koszt OC, profesjonalne wykonanie, przystępne ceny.

Gość gość
Ja w Toruniu korzystam z usług warsztatu samochodowego www.celmer.torun.pl i mogę ich szczerze polecić. Z każdą naprawą uporają się szybko i zrobią to dobrze, do tego nie zdzierają z klienta

Gość gość
Mój mąż sam naprawia nasz samochód. Kupuje części samochodowe w hurtowni www.polamel.com.pl w Białymstoku w dobrej cenie. Zna się na samochodach bardzo dobrze

Gość gość
Ja mogę polecić serwis www.autogaz.com.pl zajmujący się montażem instalacji gazowych i ich serwisem

Gość gość
Moim zdaniem warto jest powierzyć samochód ttym fachowcom, miałam u nich kilka napraw powypadkowych i jakieś tam drobne, po wymianę opon i za każdym razem solidnie http://celmer.torun.pl/

Gość gość
Ja sam jeżdżę do Włocławka do Automobile Torino. Wymieniłem tam sprzęgło oraz tarcze i klocki hamulcowe. Wszystko sprawnie a przede wszystkim tanio. Polecam!

Gość gość
wybieraj taki8 serwis i warsztat, ktory ma dobry sprzet. sprowadzone sa sprzety marki nortec wiec jak gdzies taki znajdziesz to na pewno bedzie to dobry serwis.

Gość lena8
Polecam zaglądnąć tutaj https://imoto.zone/Home/Garaz jest to specjalna strona , która pokazuje gdzie są najkorzystniejsze warsztaty w naszej okolicy;) Warto naprawiać swoje samochody tylko w sprawdzonych warsztatach

Gość gość
A znacie może jakiś dobry warsztat na Śląsku?