Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nagi kelner

Jaki jest Wasz ulubiony serial ? Oglądacie coś?

Polecane posty

Obejrzałem niedawno wszystkie odcinki Family Guya i Rodziny Soprano... chce cos nowego na zimowe wieczory :) moze Gra o Tron albo Dynastia Tudorow?

Gość Joooolietka
Londynczycy he he

Gość szczuplakaskabede
ja lubie ally mcbeal i przyjaciol najbardziej a tak z nudow to ogladaam lekarzy ostatnio na tvn

Gotowe na wszystko ogladalam, tez bym teraz cos ciekawego poogladala, ale nie znam nic takiego:O Wszystkie seriale wydaja mi sie takie glupie i plytkie, a co najgorsze przewidywalne:O

ze wszystkich jakie oglądałam najbardziej czekałam na LOST. Chociaż rozwiązanie zagadki nieco mnie rozczarowało :)

Gość hhhhhhhyfyhft
tudorow nie lubie, w ogole seriale HBO sa fajnei robione z rozmachem ale dla mnie za ciezkie, po calym dniu w pracy chce prostej fajnej ale ciekawej rozrywki a nie filmu historyczno fabularnego :D teraz jest cos nowego ARROW ale nie wiem czy nasze hbo to puszcza, zal mi kasy wydawac na abonament szukam czegos co mnie wciągnie jak MCGYVER :D , Renegat to byly seriale, bylam malą dziewczynką i ciagle ogladalam, potem przed szkola wstawalam o 7 rano by obejrzec mcgyvera :D

KTO NIE CHCE ZNAC ZAKONCZENIA NIECH NIE CZYTA Wyspa okazała się swego rodzaju "czyścem", żeby mogli naprawić swoje wcześniejsze błedy. A wszyscy zginęli podczas katastrofy samolotu na samym początku :)

Gość o wlasnie tez mam
Tez mi brakuje mc gyvera :(

Gość tedesky
obejrzyj "Breaking Bad". Ze starych seriali "Przystanek Alaska" bardzo mnie się podobał.

o wlasnie tez mam -- MacGyver jest na DVD :) wszystkie odcinki a Renegata nie pamietam, to jakis meksykanin na harleyu chyba?

Gość rffg
najlepszy serial to złotopolscy

Gość nie bede wymienial co
ogladalem bo sporo tego bylo obecnie Dexter i czekam na 3 sezon Gra o tron.

Gość polecam polecam.. .. ..
hiszpańskie Internat 5 czy 6 sezonów i się skończył i el Barco ("statek" 3 sezon kręcą - dużo tych samych aktorow wjednym i drugim, seriale takie młodzieżowe. Bracking Bad Rodzina Borgiów (3 sezony) Gra o Tron - już pisali Homelland - 2 sezon Last Resort - 9 odcinek i na razie tyle - to te najlepsze :)