Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paweeeeleeeeek

jestem z dziewczyna 5 lat i nie wiem co dalej

Polecane posty

Gość paweeeeleeeeek

czesc dziewczyny czytam te forum juz od dawna ale mam pytanie tym razem. jestem z dziewczyna juz 5 lat i to jest moja 2 dziewczyna w sprawach seksualnych. mam 24 lata i czuje taki niedobor innych dziewczyn bo chcialbym tez zaznac seksu z innymi. ale kocham Ja i nie zdradze jej tylko po glowie codziennie chodzi mi mysl ze cholera jasna chce poczuc seksu z innymi dziewczynami . nawet nie wiecie jak to meczy czlowieka od srodka bo myslisz sobie ze nie zdradzisz proste, ale tez myslisz ze chcesz i czujesz jakbys musial. co mam zrobic jak sobie to wybic z glowy? dobrze wygladam jestem mlody i wysportowany i z reszta dziewczyna sie ogolnie to podobam ale wiem ze nic z tego . w pracy wiem ze jedna leci na mnie i pewnie dwa slowa i moglbym sie z nia kochac ale nie chce zdradzac a nie namowie Jej na seks z inna dziewczyna bo na stowe nie pozwoli i jeszcze zerwie ze mna ..bo tylko o seks mi chodzi o nic wiecej,,co zrobic???/

Gość szczuplakaskabede
oprzyj sie pokusie jak seks z obecna jest ok to chciec wiecej z inna bedzie tak samo lub gorzej ogrodek sasiada zawsze wydaje sie lepszy a jak cie czyms zarazi

Gość gawełeekk
ty o zdradach..a tu juz 5 lat ja myslalaem ze ty o slubie dzieciah myslisz: a ty jeszcze sie nie wyszalales..szkoda dziewczyny.

Gość dsffsdfr
moze zacznij zażywać brom? :x

Gość hahahha
Panie Boże, obiecuję że od nowego roku będę grzeczna, będę nawet chodzić co jakiś czas do kościoła i się modlić.. ale błagam Cię, zachowaj mnie od takich ludzi jak autor. Ps. z kondolencjami dla Twojej dziewczyny..........................