Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość t4gr4h56j43gw

Czy wg Was to obciach zaprosić chłopaka na kolację i skorzystać z grouponu?

Polecane posty

Gość t4gr4h56j43gw

Z okazji urodzin chciałam zaprosić mojego faceta do knajpki, która jakiś czas temu wpadła mi w oko na kolację + kupiłam mu jeszcze prezent. Ostatnio na grouponie wyczaiłam kod zniżkowy do tego lokalu, uprawniający do 50 procentowej zniżki. Wykupiłam go i jutro tam pójdziemy. Powiedziałam mojej o tym mojej koleżance, a ona odparła, że wstydziłaby się korzystać ze zniżek w takiej sytuacji i wyjdzie na to, że na nim oszczędzam :O Mnie w życiu coś takiego nie przeszłoby przez myśl, no ale teraz to chyba wypada spytać o to większego kafeteryjnego gron ;) Dodam, że solenizant jest moim facetem od prawie 2 lat ;)

Tak, to wstyd, ale jesli to randka i sie slabo znacie. W takim wypadku, gdy juz 2 lata jestescie to zaden wstyd, zreszta zapytaj go co o tym mysli:D ja bym na twoim miejscu sie w ogole nie przejmowala tym co powiedziala kolezanka

Gość kluski slaskie lubie
nie wstyd.

Gość kórczaczeek
ojejku ! no dokladne, zaden wstyd co innego wlasnie gdybyscie byli krotko ze soba to trońke by byl ale tak to uwazam ze wogole nie ma :)

Gość ocenciemojsernike
mnie na moje urodziny zaprosil chlopak po 8 miesiacach znajomosci, gdzie kolacja dla 2 osob byla chyba za jakies 100 euro i wcale nie uwazam tego za zaden obciach. Obciachem natomiast bylo menu, gdzie jako starter dostalismy 3 malitkie krewetki ( doslownie 3!), ktore normalnie kosztuje 18 euro! masakra