Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pizzoman

co zrobic gdy dziewczyna boi sie zaufac?

Polecane posty

Gość pizzoman

dziewczyna nie chce sie ze mna zwiazac i nawet umowic bo mowi ze boi sie mi zaufac. ze mi nie ufa ze boi sie ze moge ja kiedys skrzywdzic. nie dalem jej do tego zadnych powodow i nigdy bym nie dal. tylko ona nie miala szczescia do facetow. ostatni ja zdradzil. ale od tego minelo juz 1,5 roku i jest tyle sama. mowi ze potrzebuje czasu musi byc sama i sobie to wszystko poukladac. tylko ile jej trzeba tego czasu? skoro minelo 1,5 a nic sie nie zmienilo? to jeszcze kolejne 1,5 roku? 5?10? a moze do us*anej smierci? mowi ze boi sie ze ja tez moglbym sie zlamac i przestac byc taki dobry i byc jak jej byli. wiem ze taki nie bede. mam szacunek do kobiet. probowalem ja przekonac namowic ale nic z tego.ona nie chce dac mi szansy. co moglbym zrobic? jak na nia wplynac?

Gość dfhyrey
poprostu cie nie chce zrozum

Gość no albo nie chce
albo faktycznie bardzo to przeżyła, mnie facet oszukiwał itp, dopiero 2 m iesiace po dowiedzialam sie ze zdradzanie tez weszlo w gre ,szczegolnie gdy zaufasz,otworzysz sie a doszczetnie zrani cie jeden czlowiek - nie dziw sie bo ty tego nie przezyles i obys nie mial do czynienia

Gość pizzoman
no ale co wtedy moge zrobic w takiej sytuacji?

Gość szczuplakaskabede
a cos sie tak uparl na nia znacie sie jakos tak po kolezensku troche czy to jakas swieza znajomosc ile lat macie

Gość marynasss
możesz tylko być z nią i krok po kroku budować relacje. Powiedz jej, że Ty tez potrzebujesz tego by Ci zaufała, powiedz żeby dała Ci szansę a nie skrzywdzisz jej. Powiedz, że ciężko być z kimś kto nie ufa, kto nie potrafi się otworzyć. Powiedz, że jak Cie Kocha i zależy to żeby dała Ci szansę, jak nie potrafi to znaczy, ze jej nie zależy

Gość pizzoman
mowilem jej zeby dala mi szanse ze jej nie skrzydze ale ona uwaza facetow za wroga nr 1. ja mam 21 lat a ona 3 lata wiecej. znamy sie od ponad pol roku.

Gość marynasss
To idź z nia do psychologa, bo sam jej nie pomożesz. Dziewczyna ma problem ze sobą.

Gość pizzoman
sama jest psychologiem :D

Gość szczuplakaskabede
oj to ze jestes mlodszy tez moze budzic u niej stres

Gość marynasss
To może psychiatra

Gość sa takie które po trudnych
przejciach wogóle nie chca sie juz wiązac wola samotnosc od kolejnej porazki mysle ze Cie nie chce bo gdyby trafiła ja strzała Amora to strachu by nie było poszłaby na Spontana Słuchaj a może Ty jej troche przypominasz byłego i nie akceptuje w Tobie róznych cech

Gość pizzoman
wlasnie jestem kompletnie inny. zupelne przeciwienstwo

Gość haha zaproponuj spotaknia
na tzw próbe bez intymnosci takie luźne może tobie tez sie odechce jak poznasz ja w codzienności życia albo Ona przekona sie do Ciebie zaproponuj 6 spotkan w odstepach co 4 dni to bedzie czas waszej próby zaznacz na wstepie zeby sie nie stresowała bo taka próba dla niej czy potrafi spojrzec dalej :)

Gość IMO12370
Jak się trafi odpowiedni fagas, to "zaufa". Ty nie jesteś tym odpowiednim fagasem autorze.