Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LolitaAneta

Jak mozna definitywnie zniszczyc związek byłego ??? prosze o pomoc

Polecane posty

Gość mnie tez zostawil po
widzisz on mnie zostawil dla innej takze atrakcyjnosc nie ma tu nic do rzeczy:D ale nie ma co tlumaczyc plytkiej osobie pewnych oczywistych rzeczy:O

Gość psych po dyz.
WHO- perly przed wieprze ... niestety ale tak sie zdarza ))nawet u psychoterapeuty. .. nie to ...nie (AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...)

nie, nie uswiadomiles, bo nie znasz przyczyny naszego rozstania:P Ze byl w zwiazku z inna? Chcial o mnie zapomniec, a ona myslala,ze sie ustawi przez ten zwiazek. Ale nie mam do niej zalu byla juz stara samotna i szukala kogokolwiek by tylko z kims byc, smutne to:( Po czesci ja skrzywdzilam, ale nie mam wyrzutow sumienia, bo ja swoje tez przeszlam. Zreszta nie wiem czy ktos z usmiechem na ustach patrzylby jaka jakas pinda, ktora twoj wieloletni partner zna zaledwie 3 miesiace chce sie wprowadzic do twojego mieszkania, na ktore masz kredyt, ktore sam urzadzales, wybierales wszystko. I masz w zasadzie gowno do powiedzenia, bo on cie splaci i nie daj boze wpusci jakas do twojego domu. Ich zwiazek i tak by nie przetrwal a dzieki mnie wszytsko sie szybciej potoczylo.

Być może jest jakaś zasadność w tym co piszesz. Z punktu widzenia etyki konsekwencjonalistycznej twoje zachowanie być może nie było naganne. Zawalczyłaś o faceta, udało ci się - ok, co nie zmienia faktu, iż wykorzystałaś dziecinne sposoby. Widzę, że pojawiają się nowe fakty odnośnie twojej sytuacji, odpowiedz mi proszę na następujące pytania: 1. czy zawalczyłaś o faceta, nie dla samej zemsty, a żeby do ciebie wrócił? 2. jesteście małżeństwem/parą z długim stażem?

oczywiscie, ze chcialam by wrocil:D Nasze rozstanie traktowalam jako przejsciowy kryzys. Zemsta? Hmm... na nim sie nie mscic nie musialam, bo dalam mu popalic wczesniej co bylo powodem rozstania. jednak zal, ze zwiazal sie z inna byl i bedzie, bo moglabym zrozumiec przygode na raz, dwa (jak pisalam ja sie sama zabawilam po rozstaniu, ale nie zwiazek:O). Takze zemsta mozna powiedziec bylo to, ze jej pokazalam gdzie jest jej miejsce. i tak by sie rozpadlo wiec co za roznica kiedy?

jestesmy ze soba bardzo dlugo, ale slubu nie mielismy i miec nie bedziemy.

Gość uiouiljk
Jeśli się będziesz na nim mścić, uświadomisz mu tylko, że dobrze zrobił zostawiając Cię. Nikt nie chciałby być z mściwą osobą. Przemyśl to.

OK, wytłumaczenie sprawy poważnie zmienia postać rzeczy. W przeciwieństwie do Autorki Ty nie chciałaś po prostu rozbić tworzącego się związku Twojego faceta dla samego faktu rozbicia i dzikiej satysfakcji, a chciałaś zawalczyć o wieloletni związek - to poważna różnica. To ta kobieta była w tym wypadku tą złą (nikt porządny się w czyjeś związki nie wpieprza). Zwracam honor i przepraszam za poprzednie niemiłe słowa. Po prostu dopóki nie wyjaśniłaś sprawy myślałem, że jedyne co zrobiłaś, to rozbiłaś związek swojego faceta dla zaspokojenia żądzy zemsty.

Nie, nie jedyne co musze sprostowac to to, ze ona nie byla zadna zla. On byl przeciez wolny poznajac ja, jej za nic nie winie chociaz wiem, ze potem dziala z wyrachowaniem. Jednak na swoj sposob tez zostala skrzywdzona.

Gość gość
Tak masz racje ja też chce rozwalić związek byłego. napisz do mnie a polecę ci jak zrobić to aby było skuteczne. Po pierwsze to musisz skorzystać z magi Mam takie zaklęcia na rozbicie pary. Rozejdą sie jak nic

Gość gość
Głupie i chore baby, zemsta to głupota! Niszczy od środka, kopiesz dwa groby. Żyj i postaraj się być szczęśliwa

Gość sarah447
Oglądanie lat małżeństwa przynosi więcej szkody niż samego piekła. Jestem żonaty od wielu lat z nadzieją, że mój mąż i ja nigdy nie odejdziemy, żyjąc tak wiele razem. Mimo że powiedział mi, że nie jest już zainteresowany małżeństwem, nie mogłem powiedzieć, co doprowadziło do tej sprawy, nigdy tak naprawdę nie prowadziliśmy poważnej walki, która mogłaby doprowadzić do takiej decyzji. Byłem o wiele gorszy, niż mogłem kontynuować. Pewnego popołudnia byłem w domu rozmawiając z bliską przyjaciółką i przeglądając artykuł i widząc, jak kobieta znalazła swoje małżeństwo. Naprawdę uderzyło mnie to, ponieważ nigdy nie myślałem, że to możliwe, myślałem o tym i próbowałem. Nawiązałem kontakt z asystentem, który robił te wszystkie cuda. Kiedy to zrobiłem, opowiedziałem mu wszystko, czego doświadczyłem na ślubie, a potem zapewnił mnie, żebym przestał płakać i miałbym wiarę, że mój mąż zmieni zdanie w ciągu siedmiu dni. Zrobiłem, co mogłem, aby mu uwierzyć, więc zrobiłem wszystko, o co mnie prosił, a po ostatnich siedmiu dniach mój mąż poprosił mnie, bym mu wybaczył, że chce nas spotkać razem i to już ponad pięć lat. teraz jesteśmy szczęśliwą rodziną. Jestem naprawdę wdzięczny za tę pomoc za to, co dla mnie zrobił, chcę powiedzieć o jego życzliwości. Jeśli potrzebujesz jego pomocy, możesz poprosić go o pomoc na lub whatsapp +393512671600

Gość Gosc

Nie mam żadnego pomysłu ale wiem co czujesz też jestem w podobnej sytuacji i uważam że powinno się płacić za wbija ie noży w plecy każdy pisze daj mu spokój ale większość z nich nie czuła takiego bolu a to jest nie fer mówią że karma wraca ale czasem trzeba jej pomóc jeśli dalej jesteś zainteresowany możemy coś wymyslic