Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kskskssk

brak faceta psuje mi życie

Polecane posty

Gość Boniiiiiii
nie , nie widziałam, a skąd to pytanie ?

Gość kskskssk
ja wiem, że sam seks niedługo wytrzyma. ale mam dość tej durnej masturbacji. lepszy żywy człowiek niż własny palec. nie mieszkam na bezludnej wyspie. w sumie czemu sobie kogoś takiego nie zrganizować? nie wiem co mnie powstrzymuje. nie mam partnera, narzeczonego, to chociaż będę miała sex frienda. i tak siedzę sama i trzymam tą dupę nie wiadomo dla kogo.

Brzmisz jak hedonistka. Zdobywanie wiedzy to tylko przykład. Masz jakieś pasje, hobby, coś co uwielbiasz robić? Jak chce Ci się seksu to proponuję masturbację, jeżeli tego Ci za mało to popuszczaj się trochę na dyskotekach, tylko jak już znajdziesz jakiegoś faceta, co będzie chciał z Tobą być, to nie zapomnij mu o swoich czynach poopowiadać, no chyba, że chcesz być wobec niego nieuczciwa, ale wtedy to nie mamy o czym rozmawiać. "a poza tym, to uczucie i wsparcie dugiej osoby też pomaga w samodoskonaleniu się i byciu lepszym człowiekiem" Ja nigdzie nie napisałem, że tak nie jest, po prostu bycie samemu ma swoje plusy i warto ten czas wykorzystać na chociażby rozwijanie kariery.

Gość Boniiiiiii
O matko, chyba nie mam tu już nic do gadania, oczekujemy od życia skrajnie różnych rzeczy. Tylko nie zrób sobie krzywdy.

Gość otwieramy listę chętnych
wpisywać się kandydat zostanie wybrany w konkursie na skuteczne umawianie się

Gość dzony nawalony
do boniii w tym filmie wlasnie jest o robieniu wielu ciekawych rzeczy podrozowaniu zdobywaniu itd ale puenta jest zaskakujaca bo gosciu stwierdza ze "Happiness only real when shared":) takze mozna robic wiele ale jak sie tym z kims nie dzielisz to nie jestes tak naprawde szczesliwy:) polecam dobry film. a autorka widze ze jednak chyba teskni za seksem niz za zwiazkiem:)

Gość od seksu może się zacząć
coś więcej sprawdzone

Gość Boniiiiiii
A to muszę zobaczyć, chętnie. No zaraz się otworzy lista na sex chyba :/

Gość kskskssk
Jak chce Ci się seksu to proponuję masturbację, jeżeli tego Ci za mało to popuszczaj się trochę na dyskotekach, tylko jak już znajdziesz jakiegoś faceta, co będzie chciał z Tobą być, to nie zapomnij mu o swoich czynach poopowiadać, no chyba, że chcesz być wobec niego nieuczciwa, ale wtedy to nie mamy o czym rozmawiać. no chce mi się seksu bo jestem człowiekiem o normalnych potrzebach. jakośnie potrafię sie iść puścić na dyskotece. chciałabym miećstałego partnera, a nie seksićsię z kim popadnie. nie jeste mtaka, ale ja jużnie wytrzymujęw tej wstrzemięźliwości. i tu koło sięzamyka, stąd moja frustracja i coraz głębsze poczucie rozgoryczenia. właśnei jużparę lat tak czekam i pilnujęsię dla tego faceta, o którym wspomniałeś i co? latka lecą a nikogo na horyzoncie. to sprawia, że wątpieczy to co robię ma sens. nie chcę się puszczać, ale co mam zrobić? spróbuj ty żyćbez seksu latami, zobaczymy jak będziesz się czuł

Gość
jeśli sama ze sobą się nudzisz, to facet niewiele pomoże. najwyżej zanudzisz go i sobie pójdzie 🖐️

Zapewne nie dość dobrze szukasz. Na dyskotekach raczej nikogo ciekawego nie poznasz (tzn. jest mała szansa), może warto zapisać się np. jakiś kurs (pływania, języka, wspinaczki skałkowej, cz czegokolwiek innego). Często się w takich miejscach kogoś poznaje. Albo np. wybrać się do jakiejś fundacji, która pomaga starszym albo dzieciom - w takich miejscach są zazwyczaj dobrzy i wartościowi ludzie.

Gość kskskssk
dzony nawalony a autorka widze ze jednak chyba teskni za seksem niz za zwiazkiem za związkiem. dla mnie związek to również seks

Gość kskskssk
Boniiiiiii O matko, chyba nie mam tu już nic do gadania, oczekujemy od życia skrajnie różnych rzeczy. Tylko nie zrób sobie krzywdy. właśnie że nie- oczekujemy tego samego: szczęścia, tylko że Ty miałaś facetów, a ja nie. Ja jestem bardziej sfrustrowana, wygłodzona i zmęczona wiecznym czekaniem

Gość kskskssk
sympatyczny damianie mam 26 lat, nie za stara dla Ciebie? 170 cm zrostu? nie za wysoka? jeśli te 2 rzeczy Cię nie odstraszają, to jestem z południa Polski (wielka aglomeracja)

Gość Boniiiiiii
faktycznie sympatyczny. A może nie miałaś jeszcze żadnego faceta ?

Gość dzony nawalony
a to ze tak zapytam ile ta twoja wstrzemiezliwosc juz trwa??:) u mnie jest juz 1,5 roku i tez nie wytrzymuje:D

Gość kskskssk
18 miesiąc już leci...

Gość Boniiiiiii
Skoro jest masturbacja to nie sądze by brakowało Ci aż tak seksu. Mi się wydaje ze chodzi tu o dotyk, od braku dotyku odbija czlowiekowi czasem. Bo jak można nie wytrzymywać od braku seksu skoro jest inne rozładowanie ?

Gość kskskssk
"Mi się wydaje ze chodzi tu o dotyk, od braku dotyku odbija czlowiekowi czasem" moze, tego tez na pewno mi brakuje. w ogóle bliskości

Gość kskskssk
hej damian, wysłałam Ci maila

Gość dzony nawalony
coz zrobic trza wciaz i nadal ubierac maske i udawac twardego singla:D a kto wie moze mijamy sie czasem spogladajac na siebie a nie wiemy ze mamy podobny problem:D fajnie by bylo umiec czytac w waszych myslach:p

Gość Siergiej z Kamczatki
kskskssk: Podaj jakis kontakt do siebie :)

Gość Boniiiiiii
Wez sie za siebie i postaraj sie o faceta konkretnego i porzadnego , a nie jakiegos pierwszego co poleci tylko na seks. Trzeba mierzyc wysoko.

Gość Boniiiiiii
ok, nie mam więcej pytań :/

Gość Siergiej z Kamczatki
kskskssk: Chcialbym z Toba porozmawiac. Mieszkam w centralnej czesci kraju. Podaj GG lub e-mail :)