Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja0912

Zarabianie w domu, czyli w co warto się pakować a w co nie ;)

Polecane posty

Gość ja0912

Znalazłam pełno dyskusji na ten temat w internecie, więc założę swój ;p Ostatnio spędziłam nad tym mnóstwo czasu i mniej więcej wiem co warto zaczynać a co nie. Najprostszym sposobem jest zalogowanie się na jakiejś stronie i wypełnianie różnego rodzaju zadań, z tym, że nie daje to dużych zysków i trzeba trafić na taką stronę, która jest wypłacalna. Ja sobie dorabiam między innymi tutaj: http://www.mypay.pl/?ref=140812&subid= nie da się zarobić jakichś wielkich pieniędzy ale przy wypełnianiu akcji przez 20-25 min dziennie dojdzie tak do 5 dych spokojnie. Dużo dają bonusy. Jeśli uda się zrobić tak 600 akcji na miesiąc to wtedy zysk wyjdzie ok 250 zł, ale do tego trzeba mieć wysoki ranking jakości. Wszystkie klikania w reklamy są bezsensowne, nie da się tu zarobić żadnych poważnych pieniędzy, nie rozumiem kto w to w ogóle wchodzi. Więcej wyjdzie za prąd. I jeszcze jestem konsultantką, za spore zamówienie można naprawdę dobrą sumę zebrać Wracając do zarabiania przez internet (bo ciężko to nazwać pracą) to bardzo dobrze jest mieć swoją stronę albo chociaż blog, na który będzie wchodziło dużo osób ;p Albo jakiś portal ogłoszeniowy, z tym że to wymaga pewnego wkładu finansowego na początek. Na tym da się zarobić, pod warunkiem, że przyciągnie to ludzi. No i jeśli ktoś umie rysować to siedząc w domu można np spróbować napisać książeczkę dla dzieci i jakieś ładne ilustracje dodać i spróbować, może akurat ktoś to wyda Albo zacząć szyć lub robić na szydełku. Albo składać biżuterię. WSZELKIE OFERTY NA SKŁADANIE DŁUGOPISÓW TO OSZUSTWO!!! Na szczęście nie dałam się zrobić żadnemu "producentowi" ale znam pełno osób, które zostały w ten sposób oszukane. Więc jeśli kiedyś zobaczycie ofertę pracy do składania długopisów możecie być pewni że albo wyślecie pieniądze i dostaniecie jeden długopis do złożenia, albo przywiozą wam pudło nieposkładanych długopisów i nikt się już po nie nie zgłosi. Najlepszym i najbardziej opłacalnym sposobem jest udzielanie korepetycji, chociaż jest to dość problematyczne, kiedy mamy małe dziecko ;P Napiszcie jeśli znacie jeszcze inne sposoby, które pozwolą sobie dorobić w zaciszu własnego domku To co napisałam to na pewno nie jest wszystko.

Gość generalnie opcje są dwie
na zarabianie w internecie. Dla tych którzy coś potrafią możliwości jest multum - tworzenie stron www, pozycjonowanie, pisanie skryptów etc. Dla tych którzy nic nie potrafią a mają jako takie ciała - płatne kamerki internetowe. I to praktycznie tyle jeśli chodzi o te "zarabianie" w internecie 🖐️

Gość ja0912
W internecie rzeczywiście ciężko zarobić jeśli ktoś nic nie umie... ale można też dorobić siedząc w domu. @ewwaef to jest forum, każdy może założyć temat, więc czego sie czapiasz?

Gość ja0912
czepiasz*

Gość głębokie jak socrealizm
konsultantka Avon nie pracuje w domu, to akwizycja po prostu. Komuś może odpowiadać, ale to ciężka praca, do której nie każdy się nadaje, a już na pewno nie da się jej wykonywać siedząc w domu zwłaszcza z dzieckiem. W ogóle fajny topik, może komuś się przyda. Żeby coś dorzucić: - tłumaczenia tekstów - pisanie różnych prac. niedouczonym gimnazjalistom - wszelkiego rodzaju handmade jeśli ktoś ma do tego dryg i wystawianie towaru na allegro np.

Gość adfgbd
cipki macie i nie wiecie jak zarabiac .

Gość dcesfefef
konsultantka z avonu?? Na kazdym kroku pelno sie tego plewi. Produkty nie sa dobre i mzoan je za tanioche na necie kupic. jaki idiota jeszcze u konsultantki kupuje?