Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beebow

Figura typu gruszka...

Polecane posty

Gość beebow

Witam wszystkich . Mam 14 lat 160 cm wzrostu i waże 47 kg. Może dla wielu z was to jest śmieszne tyle ważysz i chcesz schudnąć ? No tak .. ale chodzi mi o to , że mam figury typu gruszki :( Nienawidze tego ... moje uda i pupa są gigntyczne a biodra serokie i odkłąda się na nich tłuszcz :( W lato jeździłam na rowerze .. 0 rezultatów , tak samo jak z moim brzuchem o kórym nie wspomniałam , że mam niby tą figure gruszki ale mój brzuch jest okropny! fałdy i wgl i to nie takie małe.. a ćwiczyłam a6w do końca! i od lutego do sierpnia 100-200 brzuchów na dzień i również nic :( Ćwiczenia na nogi też nie pomagają. Nic:( Dlatego chciałabym was się spytać o jakieś rady .Ktoś pomoże?:)

Gość kkkk090
nawet jak będziesz mieć 30 kg będziesz gruchą taka prawda jak już to nieraz tycie zmienia figurę ale nie zawsze możesz to tylko skorygować ubiorem

Gość Sylwester89
Odnoszę wrażenie, że te owocowe nazewnictwo kobiecych sylwetek powstało po premierze "Dnia świra" :O Macie jakieś obrazki jak to wygląda śliwka, jabłko, gruszka...? :classic_cool:

Gość BloosomHills
jak nie ma zadnych rezultatow z takich zwyczajnych sposobos odchudzania i cwiczen, to radzilabym wybrac sie do dietetyka i zrobic jakies badania. moze powinnas zainteresowac sie tez opcja: typ twojej krwi vs jedzenie. a moze to sprawa genetyki....

Gość beebow
No w sumie racja , moja mama też jest gruszką :( ale najbardziej denerwuje mnie fakt że, gruszki mają przecież płąski brzuch :) a ja nie :(