Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żyrafa155

Czy to możliwe żeby bolała macica trzy tygodnie po cesarce

Polecane posty

Gość żyrafa155

...juz trzy tygodnie minely a mnie nadal boli brzuch,okolica rany i promieniuje do krzyza..Ponizej pepka mam takie miejsce na brzuchu,ze jak dotknę to odczuwam bol,tak jakby ta skora byla przewrazliwiona,jakby w srodku w macicy. Od dwoch dni bol stal sie staly,wczesniej raz bolalo bardziej raz mniej,raz przestawalo. Rana z wierzchu bardzo ladnie sie goi,ale ten bol przeszkadza mi w normalnym funkcjonowaniu. Czy moglam sobie zaszkodzic noszeniem dziecka? Zaczynam sie martwic czy to normalne,dodam ze mialam zalozone szwy rozpuszczalne i rana tez pobolewa i ciagnie. Zawsze mialam bardzo niski prog bolu i rozne dolegliwosci i choroby przechodzilam zawsze "bolesnie".

Gość Ja dałam na imię
Coś jest nie tak. Ja w każdym razie nie miałam żadnych bóli po cc poza tymi ciętymi które już po tygodniu były ledwo co wyczuwalne a i to tylko przy gwałtownym ruchu czy kaszlnięciu. Może robią się jakieś zrosty które teraz ciągną? Powinnas zaliczyc wizytę u lekarza, włącznie z USG .

Gość Ja dałam na imię
Dodam jeszcze że ja też miałam szwy rozpuszczalne i też żadnych problemów nie było natomiast moja siostra miała zwykłe szwy i te dopiero ciągnęły jak się rana goiła.

Gość żyrafa155
Wizytę kontrolną mam 10 stycznia,nie wiem może poczekam jeszcze,a jak nie to pójdę wcześniej..

Gość małamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Mnie też długo bolało po cc. Czasem jeszcze boli np na okres, a jestem 9 msc po porodzie. Tak rzeczywiście przestało bolec po jakimś miesiącu.

Gość żyrafa155
Ja mam wrażenie że nigdy mi nie przejdzie :(