Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hej ho jaki prezent

Prezent dla faceta

Polecane posty

Gość hej ho jaki prezent

Hej:) Kafeterianie! Pomóżcie mi się rozprawić z problemem. Mianowicie planuję kupić swojemu facetowi mp3. Ale mam dylemat gdyż kiedyś mi mówił,że chciałby mp3 taki klips, który można przyczepić do ubrań, ale właśnie właśnie. Te klipsy nie mają wyświetlacza, a jak mają to ceny są wysokie albo mp3 jest kiepskiej jakości. I mam dylemat czy kupić zwykłe mp3 ale z wyświetlaczem czy jednak takie z klipsem ale bez(choć kiedyś mówił, że brak wyświetlacza by mu nie przeszkadzał, ale nie jestem przekonana, bo to jednak utrudnienie jakieś, gdyż można wciskać tylko-dalej). Ktoś używał tych z klipsem? Brakuje wam po jakimś czasie braku wyboru konkretnej piosenki?

Gość hej ho jaki prezent
Dzięki ale jest za droga;p Planowałam wydać 100 zł max bo takie ceny widziałam.

Gość janka5678
za droga?! 200 zloty to za duzo?!/ maj god

Gość hej ho jaki prezent
Tak dla kogoś kto nie pracuje a otrzymuje jedynie stypendium naukowe(studiuje). I my nie kupujemy sobie drogich prezentów.

Gość hej ho jaki prezent
dzięki:) wydaje się być fajny;p Ale mi bardziej chodziło o to, czy lepiej kupić klipsa bez wyświetlacza czy normalną z wyświetlaczem:)

Gość AKUKU .
Siema . Jeśli twój boy zasługuje na coś powyżej 400 zł to zaszalej :). Jeśi nie kup mu czapkę mikołaja albo przecenony zegrek :/

Gość LorenaLilila
przeciez ---- '' kiedyś mówił, że brak wyświetlacza by mu nie przeszkadzał'' wiec w czym problem :P poza tym masz ograniczone fundusze ;)

Gość hej ho jaki prezent
hm...no niby tak mówił :P Ale żeby jednak się nie okazało że wyświetlacz lepszy od klipsa;p I on zasługuje na prezenty nawet za 1000 zł;p Ale nie mam takiej sumy:) Cóż chyba zaryzykuje i kupię klipsa bez wyświetlacza :)