Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurczak upierzony

Kto się zna na telewizorach?

Polecane posty

Gość kurczak upierzony

LG 37LM620S Czy ten telewizor jes wart polecenia? Szukam niedrogiego a względnego sprzętu. Co to za firma LG?

Gość kkkk090
ja mam telewizor LG na razie się nie zepsuł mam 2 lata mam też laptop LG ledwo dycha się przegrzewa obudowa popękana ale kilka razy zamoczył tyłkiem w beton i ma 5lat jak nie więcej

Gość lg produkuje kiepskie telewizo
Kolory są przekłamane jak sraka po zjedzeniu kebaba. Z telewizorów najlepsze produkuje obecnie sharp i sony 🖐️

Gość 435trt54353
Firma dobra, ja kupiłem jednocześnie 2 telewizory, jeden Sony, drugi LG. Ten pierwszy jest przyzwoity, ale poza avi i mpg niczego innego przez USB nie odtwarza+udziwnione menu + mało funkcji, generalnie nie polecam sony. LG ma miłe dla oka menu, więcej funkcji, odtwarza dosłownie wszystko mkv w full hd, rmvb itp i obraz jest nawet lepszy niz w sony. Ostatnio jeszcze Samsung się u nas pojawił i sprawa wygląda jak z LG. Kup co chcesz, ale unikaj Sony, dobrze Ci radze :D

Gość fotel
lg polecam .sony,philips itd leci na opinii jeszcze z lat 80-tych.a to już dawno i nieprawda.

Gość kurczak upierzony
W podobnej cenie jest panasonic TX L37E5E ale ma mniej funkcji i słabe opinie. Ponoć jest bublem panasonica...

Gość kurczak upierzony
LG posiada USB-nagrywanie a ten drugi- nie. Co to jest? Co i jak można nagrywać? :O

Gość kkkk090
"Co to jest?" przystań piracka :D

Gość kurczak upierzony
Rozwiń, proszę...:D Jestem panią w średnim wieku i nie nadążam za techniką a ci panowie w sklepach tłumaczą chińszczyzną...:D

Gość kurczak upierzony
Halo! Jest u kto???:O

Gość Lama34
Ja osobiście używam od dłuższego czasu telewizora LG. Solidnie wykonany, ma wiele przydatnych funkcji i nie kosztował ciężkiego majątku ;) Jest cienki i LED-owy. LG LW670s jakby ktoś był ciekaw to jest sporo informacji w internecie.

Gość Maryskow
USB-nagrywanie pozwala nagrywać materiał wideo na USB w specjalnym, wybranym przez firmę formacie, takim, że będzie można go otwierać tylko na tego typu telewizorze. Jednym słowem, taki magnetowid USB :). LG to dobra firma idą ostro do przodu.