Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddggg

czy to może oznaczać ciążę?

Polecane posty

Gość dddggg

witam, @ miałam 11 października po okresie współżyłam z mężem prawie codziennie aż do 8 listopada ponieważ 9 dostałam okres (był bardzo bolesny jak nigdy), po około 2 tygodniach miałam jednodniowe bardzo skąpe plamienie... zrobiłam test - negatywny, poczekałam więc do dnia spodziewanej @ drugi test też negatywny ... według moich wyliczeń okres powinnam dostać 7-8 grudnia lecz do tej pory go nie ma ... czy jest możliwość że testy nie wykazały ciąży a ona jest??

Gość jak najbardziej jest możliwe
jw

tak, jest taka mozliwosc.... zrob jeszcze raz, najlepiej rano...

a te skape jednodniowe plamienie to wychodziloby na dni plodne? bo to bardzo mozliwe, tez tak mialam kiedys...

Gość aaaannnnnnia
test już by pokazał ciążę...i nie ważne czy rano czy wieczorem.

no ale z tego co zrozumialam ten drugi i ostatni test byl robiony 7-8 grudnia, w dniu spodziwanej miesiaczki? Jesli tak to waro powtorzyc, juz prawie tydzien minal...

"test już by pokazał ciążę..." Jeśli owulacja była ok. dwa tygodnie przed terminem spodziewanej miesiączki to by wykazała, ale jeśli coś się przesunęło to już niekoniecznie.

Gość dddggg
to plamienie mogło być na początku dni płodnych...szczerze nigdy nie zwracałam na to uwagi bo nie chciałam się za bardzo nękać myślą o dziecku, ale teraz zaczynam się powoli schizować:( czytałam gdzieś na forum że dziewczyny miały testy negatywne a potem okazywało się że są w ciąży ... już raz poroniłam i nie chciałabym tego przeżywać raz jeszcze, ale dziękuję za wasze odp:) będzie co ma być ... test powtórze napewno!!! :)