Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naaaanaa

dziewczyny po 30 z trądzikiem

Polecane posty

Gość naaaanaa

Jak sobie z tym radzicie? Ja już nie daję rady a mam już 34 lata i okropnie tłustą, syfiastą cerę.

Gość dcedwde
ja co prawda jestem przed 30, ale już blisko. Skóra przestała mi się przetłuszczać gdy przerzuciałam się na naturalną pielegnację, tzn. nie kupuję w zwykłych sklepach kosmetyków z napisem "naturalne", bo w większości to zwykłe przekłamanie. Często skóra przetłuszcza się, ponieważ w ten sposb broni się przed kosmetykami, które jej dostarczamy. Warto spróbować stosować lekkie kosmetyki. te do skóry tłustej zwykle tylko pogarszają sprawę. W internecie można znaleźć strony z naturalnymi kosmetykami lub półproduktami kosmetycznymi, jak np. mazidła, biochemia urody, ecospa, zrób sobie krem, itp. Do przetłuszczającej skóry polecam szczególnie niezmydlalną frakcję oleju sojowego. Polecam też lekturę forum na wizażu dot. biochemii kosmetycznej.

Gość waclaw h
papaja poleca właną odstaną urynę

Gość fffsss
ja nie mam trądziku bo nie wpierdzielam pasci

Gość OCM :)
Poczytaj o OCM. Zmiana diety tez bardzo wązna rzecz.

Gość pokaz za darmo
mnie po 30stec pomogl radykalnie dermatolog reacutanem

Ponieważmoja wiedza jest obszerna powiem że oprócz rewitalizacji ***zielona glinka*** to polecam mocznik kosmetyczny jako coś co jak będziesz chciała to kupisz;) prościej byłoby mocz...-ale nie polecam /

Proponuje udać się do dermatologa, lub faktycznie zastosować kosmetyki naturalna. Wychodzi na to , że już bardzo długo walczysz z trądzikiem i to bez skutecznie. Pozdrawiam