Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysoka jestem :]

slub a buty a wzrost

Polecane posty

Mam 1,78 mój partner ponad 1,90 i mimo ze mogę to na ślub chce płaskie butki :) bo nie chce być wyzsza od polowy facetów na weselu a na pewno będę z nimi tańczyć i zaraz się będę garbic itp ... Lepiej płaskie, macie strony www gdzie noża kupić płaskie białe butki ? :)

Jestt ktoś pomocny? :)

Gość może to ciąża pozamaciczna?
ja kupiłam w ccc płaskie ecru,są sliczne.. mam 181 cm wzrostu,a partner 180 więc musiałam miec płaskie.

nie to dyskusja ogolna, inteligenta osoba przeczyta tytuł i sie określi czy jest wątkiem zainteresowany czy nie ot co prostaku

Dawno kupiłaś ? :)

Gość 1,78
mam tyle samo:) ja kupiłam na allegro. Jest np. też taka firma Casani na necie i tam mają płaskie

Ale Wy jesteście buraki, chyba na ciążowym prościej o doświadczoną żonę, niż na ślubnym, gdzie dyskutują głównie przyszłe żony. Powinny być taki buciki w większych i bardziej rozbudowanych salonach ślubnych. Powodzenia!

Aha - no i też dużo łatwiej kupić na b. niskim obcasie, np. 2cm, będziesz niewiele wyższa, a nie powinnaś jeszcze przerastać większości mężczyzn na weselu :)

ojojoj ktoś tu ma kompleks samotności, na prawdę mi przykro ze jesteś samotny/a, nie układa ci się i jesteś życiowym nieudacznikiem no cóż jeśli cię to podbudowuje wykrzycz jeszcze troszkę wulgaryzmow

Dyskusja ogolna o butach na slub w watku ciaza,porod ,macierzynstwo.............Swoja droga buty przez internet chcesz kupowac??

Na allegro lipa właśnie =/

byłam w kilku salonach ślubnych i wszystko obcasy naj mniej chyba 5 cm to nie feir :)

ojj prostak się wkurzył bo podszywa :P

Nasze dzieci będą miały ze 2,2m

Gość może to ciąża pozamaciczna?
3 lata temu kupiłam;) ale wejdź do venezia,tam maja ładne buty

Gość maniaczkazakupowa
"3 lata temu kupiłam ale wejdź do venezia,tam maja ładne buty" Też Ci polecam coś z oferty Venezii - jakościowo szczególnie mogę polecić. Po ślubie, a buty mam już od 4 lat.

Wg mnie ten dział jest odpowiedni :) Bo chyba tutaj jest najwiecej męzatek ;> bardziej nieodpowiednie tu sa tematy o aborcji na przykład :) Autorko ja osobiscie nie jestem bardzo wysoka (168) ale na ślub kupiłam sobie butki na płaskim :) Dokładniej mówiac zwykłe najzwyklejsze białe baleriny w dichemanie o ile dobrze pamiętam :) Do kościoła i na sesje miałam szpile a na wesele baleriny :) Najwygodniejsza opcja pod słońcem :D Znam też dziewczyne, która na wesele sprawiła sobie białe trampki conversy :D teraz to chyba juz wszystkie chwyty dozwolone ;P

ja kupiłam w boti na swój cywilny płaskie :) po 1 mój maz jest tylko 5 cm wyzszy ode mnie po 2 dmucham na zimne i w ciąży nie zakładam obcasów, więc miałam lekką koturne :) bo całkiem płaskie nie są fajne a moja koturna miała z 3 cm :)

Gość Klementyna.
Jeśli na codzień nie nosisz butow na obcasie. To kupno takich na wesele to tragedia. Ja polowe wesela tanczylam na boska, a potem maz mi adidasy przywiózł :D

Gość Klementyna.
Jeśli jestes z Warszawy t możesz odwiedzić bazar Różyckiego , jeśli nie to poszukaj w sklepach z murami, chociaż terazjest zima i możesz mniej trudności, a w sklepach z sukniami mogą ci sprowadzić buty na plaskim