Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biibibibooo

mój chłopak...co powinnam zrobić?

Polecane posty

Gość biibibibooo

ma 26 lat. jesteśmy razem od 4 lat. nadal się nie oświadczył. odwleka sprecyzowanie konkretnej daty ślubu. a wiadomo, że trzeba wcześniej wynająć salę, wziąć jakiś kredyt. Pracuje w takiej robocie, że nie ma czasu dla siebie a tym bardziej dla mnie. Widujemy się jedynie w niedzielę na jakieś 5 godzin. spać u mnie nie chce, bo rodzice będą źli. ja u niego też nie mogę przenocować...bo cóż powiedzą jego rodzice. przecież to jakaś dziecinada :/ namawiałam na zmianę pracy,bo w obecnej ma 1000 zł na czysto. prosiłam żeby otworzył własną działalność...tym bardziej, że mój brat ma świetny pomysł na biznes i ma już potencjalnych klientów...chciał spróbować razem z nim. mój chłopak woli jednak tkwić w tej robocie za marne grosze. myślałam o kupnie mieszkania...obecnie mieszkam z rodzicami, ale ile tak można? miałam nadzieję, że razem coś kupimy, ale on ciągle powtarza: 'a z czego kupimy to mieszkanie???' no oczywiście, że przy jego zarobkach nigdy nie będzie nas na nic stać. ja kiepsko zarabiałam, więc założyłam własną firmę i staram się iść do przodu. z nim to raczej mało prawdopodobne. kocham go, ale ile można do cholery?!

Gość 59oldgej
właśnie miałem to napisać :D

Gość biibibibooo
załóż sobie własny temat jak chcesz się nabijać

Gość biibibibooo
Jestem tak popierrdolona, że gadam sama ze sobą:D

A próbowałaś z nim o tym porozmawiać? A ze ślubem nie trzeba się speszyć, niektórzy czekają z tym nawet siedem lat.

Gość alecooztego
Widujecie się tylko 5h raz w tygodniu. Niedziel w miesiącu jest 6. Prosty rachynek jest taki, ze spedziliscie ze sobą 1200h. Ja z moim facetem widze się codziennie ok. 4 h sobota niedziela 24 na dobę. wiec w tygodniu widzimy się 44 h, wiec juz zaokraglijmy do 40 bo zawsze cos wypadnie czy cos.. w miesiacu ok 200 h. ( zaokraglone) w ciągu pol roku widzielismy sie tyle razy co wy przez 4 lata, w zyciu po pol roku zwiazku nie zecydowalabym sie na slub..

Gość alecooztego
niedziel w miesiącu jest 5 *

Gość biibibibooo
aa kto powiedział, że 5 godzin w tygodniu widywaliśmy się od początku bycia ze sobą? tak jest od roku.

Gość biibibibooo
jak to nie trzeba się spieszyć? mam 26 lat i chciałabym stworzyć rodzinę. każdy ma inne potrzeby.