Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwester89

Antysemicka propaganda? Co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość Sylwester89

Nim poprawię ten bełkot chciałbym usłyszeć opinie osób które w latach 80-tych były pełnoletnie. https://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%BBydokomuna

Gość Sylwester89
http://niewiarygodne.pl/kat,1031987,title,Polacy-zagorzale-bronili-Zydow-w-czasie-II-wojny-swiatowej-Dzis-sa-bezczelnie-opluwani,wid,15175871,wiadomosc.html?smgajticaid=6fb6f#opOpinie w niektórych krajach portal puszczający coś takiego (w naszym przypadku WP) już by nie istniał za propagowanie antysemickich treści [cool[

Gość Czaka-czaka
Propaganda? Przecież tak właśnie było...

Gość Izaak Schmeterling
Nuu a ja mial wma synagoge w warsawie budowac. dla koga ja sie pytam?

Gość Sylwester89
http://niewiarygodne.pl/kat,1031987,title,Polacy-zagorzale-bronili-Zydow-w-czasie-II-wojny-swiatowej-Dzis-sa-bezczelnie-opluwani,wid,15175871,wiadomosc.html?smgajticaid=6fb6f prawidłowy link

Poczytajcie sobie życiorysy choćby Trockiego czy innych komunistów i zobaczcie, jak wielu wśród nich Żydów. Komunizm to ustrój, który wielu Żydów w tamtych czasach ubóstwiało, bo byli młodymi, wzgardzonymi w społeczeństwach, w których żyli, ludźmi, którzy szukali swojej drogi. Dlatego na nich wyidealizowana komunistyczna propaganda równości, braterstwa przemawiała szczególnie silnie, bo tam, gdzie żyli byli dyskryminowani. Dlatego stawali się idealistami, którzy marzyli o "nowym, sprawiedliwym świecie".

Gość deffee111111111
Durniu żydokomuna, to nie żaden termin antysemickiej propagandy tylko fakty idioto. poucz się historii i sprawdź życiorysy wszystkich ministrów finansow od 90 roku: Balcerowicz, Kołodko, Rostowski i cała reszta bandy. Kwaśniewski komuch i żyd, Gronkiewicz żydówa, Sikorski sługus żydów, Komorowski sługus żydów. To żydzi najbardziej moncili za komuny i robili rozruby. A teraz buraku zobacz, kto siedział przy okrągłym stole - sami żydzi i same komuchy podpisały tajny układ. W latach 90 wojskowe słuzby iformacyjne niszczyły państwowe przedsiębiorstwa obsadzając kluczowe stanowiska w zarządach swoimi agentami i wyprowadzając kasę z tych przedsiębiorstw na zagraniczne prywatne konta. Osobiście byłem świadkiem tego jak Zacharski niszczył Pewex.

Gość deffee111111111
Z tej nienawiści dostałem zawału :(

Gość Sylwester89
Wiem o tym smyku, dlatego zabolała mnie ta propaganda :D

Gość deffee111111111
Sylwester89 Wiem o tym smyku, dlatego zabolała mnie ta propaganda Sorry Sylwek, nie doczytałem dalej, że jesteś przeciw temu hasełku. 🖐️