Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rossesss

randka- dziwne zachowanie

Polecane posty

ja 23 lata, on 34 podczas jednego z naszych pierwszych spotkan( a dokladniej drugiego) kiedy zaczelismy sie calowac on zaczal sie pocierac po penisie przez spodnie tzn oczywiscie robil to dyskretnie(podczas pocalunku, myslal ze mam zamkniete oczy) dodam ze ot bylo w pabie, wiec nie bylismy sami.. ale fakt miejsce kameralne.. i pytanie ldaczego tak robil byl tak podniecony ze nie mogl wytrzymac? czy dlaczego?? wiem wiem glupi post.. ale strasznie mnie to zastanawia;/

Gość a jak myślisz ?
?

no wlasnie nie mam pojecia!! pierwszy raz spotkalam sie z takim dziwnym zachowaniem;/

Gość hahahahahhahahah
i tak cie tylko przeleci i zostawi zbok jeden

pytanie zawarte w temacie bylo powazne.. chodzi mi o to czy to znaczy ze byl tak mocno podniecony ze nie mogl sie powstrzymac??

Gość herrr
obrzydliwe...

Gość grge
wyraznie widac ze cos z nim nie tak. normalny facet nawet jak jest podniecony to nie bedzie sie pocieral w pubie. ja nie ryzykowalabym kolejnych spotkan.

Gość janooooooosik
Potwierdzam - zachowanie dziwne i głupie zarazem - uważaj na niego tym bardziej że jest spora różnica wieku

hmm a mzoe to jest tak ze jak facet jest mocno podniecony to nie moze sie powstrzymac i sie tak ocera palcem po spodniach ?

Gość grge
no i faceci to wbrew pozorom nie sa bydlem rozplodowym ze jak mu stanie to nie moze sie powstrzymac. owszem, moze. a to jego zachowanie wskazuje na jakies zboczenie, zwlaszcza przy pierwszym pocalunku. normalny facet by tak nie zrobil.

Gość fgfdg
jakis zboczus ja tez bym sie zastanowila mocno co dlaej z ta znajomoscia

moim zdaniem podniecil sie i nie mogl sie powstrzymac..ale to jest troche dziwne zeby sie pocierac w pubie...to troche szczeniackie..ja wiecej bym z nim sie nie umawiala..i widze ze zalezy mu tylko na jednym..

zadnym zboczencem na pewno nie jest, bo go znam, spokojnie.. chodzi mi o wytumaczenie tej sytuacji pod kontem natury faceta:) chcial sie podniecic czy byl tak bardzo podniecony ze nie mogl wytrzymac?

toz tutaj ci napisali ze sie podniecil...toż pisałam ze zalezy mu na jednym..i radze ci uwazac bo gdzie jeszcze ciebie tam dotknie..sorki ze tak pisze ale to tylko ostrzezenie..