Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Automobilista

Sprawię sobie gwiazdkowy prezent - prostytutkę.

Polecane posty

Gość Automobilista

Właśnie seks jest tym o czym najbardziej marzę i czego mi najbardziej brakuje, a żona i tak kupi mi jakąś nudną książkę, a seksu i tak nie będzie. Wybieram sobie właśnie panienkę z portalu ogłoszeń towarzyskich.

Gość m.ventis
prawiczek?

Gość Automobilista
Ale Jehowa obiecał , że jak się bierze żonę to ma być męzowi posłuszna (czytaj - nie odmawia pożycia). Jak widać to prawo nie działa. Jeshua się rodzi zimą i umiera za nas wiosną, a u mnie nic się nie zmienia

Gość ale to fakt,tacy to jestesmy
katolicy,a największy ruch mają w burdelach w święta

Gość ja tego nie kumam
jak mozna byc w związku i sie nie bzykac?to na chu ci żona, a ty jej zycie jest jedno,i powtórek nie bedzie,jesli sex jest tym czego potrzebujesz to albo go uprawiacie,albo szukasz kogoś kto bedzie chciał go z tobą uprawiac

Gość Automobilista
Niech Bóg błogosławi wszystkim Paniom , które są deską ratunku dla sfrustrowanych mężów.

Gość ile jesteś gotów
zapłacić?

Gość ile jesteś gotów
i jaki jest Twój typ urody.

Gość Automobilista
Tyle ile będzie trzeba , to w końcu prezent dla siebie, nie będę żałował :)

Gość ile jesteś gotów
5000 i jestem Twoja na cala noc

Gość cieszę się,ze nie jestem żoną
więc,skoro małzenstwo to taka przereklamowana instytucja choć nudną żoną,bym zapewne nie była:P

Gość Automobilista
Jeżeli Twoja oferta zaczyna się od ceny, to pozwól, że zdam się na swoje sprawdzone sposoby znalezienia sobie atrakcyjnej pani pod choinkę.

Gość ile jesteś gotów
spytałam wcześniej jaki jest Twój typ urody - nie odpowiedziałeś, więc przeszłam do konkretów.

Gość Automobilista
Małżeństwo to dobra instytucja, ale trzeba się dobrze dobrać. Jak ktoś do ślubu udaje kogoś kim nie jest to potem jest niedobrze.

Gość mnmnmnmnqa
opisz siebie,może się jakaś skusi

Gość mnmnmnmnqa
czyli co, do ślubu rznęła się jak sarna w lesie a po ślubie zimna ryba?

Gość Automobilista
Mój typ urody to ....musi być inteligentna , temperamentna i mieć ładną buzię....reszta jest bez znaczenia. I wolę taką .... 25lat wzwyż,

własnie to jest podstawa.trzeba dobrze się dobrac pod względem potrzeb,ale tez moze być tak ,ze się libido u partnerów zmienia,z czasem,bywa ze kobiety dostają szaleja dopiero ok 40:P

Gość ile jesteś gotów
inteligentna jestem, temperamentna - baaaaaaardzo, a co do ładnej buzi - to kwestia gustu. Brzydka ponoc nie jestem. I mam >25

Gość Automobilista
Wzięcie sobie prostytutki na prezent dla samego siebie ograniczy moje starania do zadbania o swoją higienę i włożenie czystych ubrań. Płacąc otrzymuje ten komfort, że nie muszę się nikomu opisywać, przymilać, prosić, stawać na uszach i na koniec usłyszeć bye...

Gość mnmnmnmnqa
byłes już kiedyś z dziwką? Czy to Twój pierwszy raz z kurwą?

to prawda,kobiety tez powinny mieć możliwosc ze skorzystana z takich usług:) tez mamy potrzeby,a z czasem,nie ma się już ochoty na słuchanie sciemniania gosci,na całą to otoczkę,i to samo trzeba stawać na uszach by byc the best a tak,wybrałabym sobie taki by mi się spodobał,powiedziała czego oczekuje,i heja,,,:)

Gość Automobilista
Kiedyś zdradzałem, potem postanowiłem, że będę się starał w małżeństwie, ale już mnie to przerasta, bo efekty mierne. Pani chętna - inteligentna. Zapewne daleko od siebie mieszkamy, więc jedyne co mogę polecić to ogłosić swoje usługi w swojej okolicy.

Gość Brrr rrr Brrr
i przytarga HIVa, HPV, WZW, albo inne gówno w prezencie żonce na święta.To za rok dostanie poradnik medyczny pod choinkę,,, :D

Gość Automobilista
E tam, jak się założy takie gumowe na siusia to się nie przytarga.

Gość ile jesteś gotów
Nawet nie wiesz, gdzie mieszkam, a już dyplomatycznie każesz mi spadać. Co za typ! :) Jakbyś nabrał jednak ochoty i to nie tylko na jednorazowy prezent, to jestem z okolic Legnicy. A i cenę możemy ponegocjować ;)

jakbym miała męża to musiałby się opędzać chyba ode mnie:P' ot paradoks moją kolezankę tez na sex mąż namawia miesiącami,pukam jej w łepetynę-że zycie ucieka,ze to taka fajna sfera życia,a ona woli pucowac dom,setk obowiązków,a potem pada na pysk i juz nic ją nie interesuje

Gość Brrr rrr Brrr
yhy :D a wierzysz w ufoludki???? Bo ja nie i w takie gumowe na siusiaka też nie wierze,, Za dużo w życiu widziałam tałatajstwa takiego jak ty,,,,

Gość Automobilista
Dyplomatycznie odpowiadam, że do Legnicy mam kilkaset kilometrów. A co do stałych układów...... przerabiałem. Dla faceta.... nic dobrego. Najpierw jest fajnie, a potem coraz bardziej Cię dołuje to, że musisz płacić za spotkanie, z osobą , którą lubisz, poznajesz i wydaje Ci się ,że się przyjaźnisz. A tu: Tylko kasa się dla niej liczy i człowiek sobie sam przed sobą musi sobie tłumaczyć, że nie jest jakiś gorszy, tylko, że to przecież zwykła prostytutka.