Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Automobilista

Sprawię sobie gwiazdkowy prezent - prostytutkę.

Polecane posty

Gość Automobilista
Do "cieszę się.." .. są kobiety, które mają małe lub zerowe potrzeby i tyle. Masz rację, życie ucieka. Mam nadzieję , że Tobie się wszystko w tej sferze układa, czego Ci życzę.

Gość ile jesteś gotów
Rób co chcesz. I tak bym z Tobą się nie spotkała, bo GARDZĘ takimi osobami jak Ty. :) Owocnych poszukiwań. Żonie też poszukaj od razu jakiegoś przystojniaka, z dużym kutasem, bo może Ty jej zwyczajnie już nie pociągasz. Przyznaj się - urósł Ci brzuch i wyłysiałeś? Hmmmm.....nie dziwię się jej, że nie ma ochoty i woli Ci wcisnąć książkę. Dobranoc :) 🖐️

Gość Automobilista
uffff...... Jak dobrze, że nie muszę dyskutować z "ile jesteś w stanie zapłacić". Oczywiście Tobą nie gardzę. Całuje tu i tam wirtualnie na znak pokoju.

Gość ile jesteś gotów
A tak BTW, to spraw sobie zapas prezerwatyw żeby tych dziwek nie pozarażać, bo przez takich jak Ty roznoszą się właśnie choróbska. W końcu już w obcych studniach moczyłeś, więc prawdopodobieństwo, że jesteś zarażony czymś jest duże. Biedne dziewczyny. :( Dobranoc :)

Gość hihi :))))
Autor się spuścił :D :D

Gość Automobilista
"Biedne dziewczyny"....czy ja wiem czy biedne? Radzą sobie jakoś, nie robią tego z przymusu, też nie muszą iść z każdym.