Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truuuskawka

Spotykam sie z chłopakiem, który ma dziewczynę

Polecane posty

Gość truuuskawka

Dziwna sprawa, pogubiłam się trochę. Poznałam wspaniałego chłopaka, między nami na prawdę zaiskrzyło, to było jak prawdziwa strzała Amora:) Wziął ode mnie numer, zaczeliśmy się spotykać. Jest bardzo miło, oprócz pocałunków nie doszło do niczego więcej. Każde spotkanie jest cudowne, ciągle ze sobą piszemy i czuję, że łączy nas coś wyjątkowego. Poznaliśmy sie na imprezie w klubie, więc nie mamy żadnych wspólnych znajomych. Nie mam facebooka, ale postanowiłam go znaleźć z czystej ciekawości.. i Bum. Na jego profilu dowiedziałam się, że ma dziewczynę, ma z nią nawet zdjęcia.. Mi powiedział, że jest PO związku. Nie jesteśmy razem, spotykamy się już od 3 miesięcy, wiem, że nie chodzi mu o sex, bo go nie uprawiamy:D ale nie wiem co teraz robić. To nie jest koleżeństwo, gdy się spotykamy całujemy się i to są ewidentne randki. Mamy po 22 lata, więc to też nie jest dziecinada. Nie mogę w to uwierzyć, bardzo mnie to zabolało, ale nie chcę go stracić i teraz nie wiem jak to rozegrać. Chciałbym dowiedzieć się czy mu na mnie zależy, tylko nie wiem jak?

Gość efrwerf
powiedz o was jego dziewczynie, ma prawo wiedzieć to raz, a dwa... to przy jakiej zostanie sama zobaczysz;)