Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CATC

Suszone pomarancze na choinke

Polecane posty

Gość CATC

Robiliscie kiedykolwiek suszone pomarancze na choinke? Ja zrobilam po raz pierwszy i musze powiedziec ze przepieknie pachna, tak swiatecznie. Zapraszam do obejrzenia zdjec:) http://catnthecity.blogspot.it/

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja susze na kaloryferze
choinki nimi nie ozdabiam ale robię stroiki ozdobione właśnie pomarańczami ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mozesz mi wytlumaczyc
po co sypiesz cukier na plastry pomaranczy? czemu to ma sluzyc? zawsze susze bez cukru, ciekawi mnie co daje posypanie cukrem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
jak ja bym wsadzila takie pomarancze do mojego ekstra piekarnika na 3 godziny to bym wyciagnela wegle :D :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
wsadzasz do piekarnika na 3h ale przy temperaturze maks 50st i to jeszcze przy uchylonych drzwiczkach. a cukier to albo srodek konserwujacy albo jezeli grubo mielony to jako dekoracja, tz frosti efekt.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja też nie suszę z cukrem, tylko same - czy Twoje są ładniejsze czy nie, nie potrafię ocenić, bo niestety trochę niewyraźne te zdjęcia :( aha, no i suszę na kaloryferach, może trochę więcej babrania, ale szkoda mi prądu po prostu :) ps. fajnie też suszą się cytryny, polecam :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×