Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cukierkowa wata

Ciezki temat

Polecane posty

Gość Cukierkowa wata

Mam problem. Bardzo podoba mi sie chlopak. On rok temu spotykal sie z moja kolezanka. Ja wtedy nie kolegowalam sie z moja kolezanka. Teraz oni juz sie nie spotykaja. Mam kogos innego. Czesto spotykamy sie w barze z tym pawlem a ania to moja przyjaciolka ktora znam juz bardzo dlugo. W wakacje ja z nia i jej siostra wybralysmy sie na dzialke i one zprosily pawl i bartka i mial taki rafal przyjechac ale jednak nie mogl wiec ania upila sie na grilu i poszla spac. A ja zostalam z pawlem bartkiem i jej siostra. Rozmawialismy pilismy bylo milo. Jej siostra poszla spac a ten bartek gdzies poszedl. Nie wiem jak to sie stalo ale ten pawel pocalowal mnie. Za kilka dni byla impreza u mojego kolegi i powiedzialam to ani. Nic nie powiedziala. Ale za jakis czas powiedziala mi ze jak moglam to jej zrobic przyjaciolce sie tego nie robi. Ale to jest dziwne bo ona spotyka sie od dawna z kims innym. Ostatnio powiedzial ze on ja juz nie obchodzi. Wiec nie wiem co mam zrobic czy powiedziec jej ze on mi sie podoba czy dac sobie z nim spokoj choc to trudne bo to bardzo fajny facet?

Gość Cukierkowa wata
Poradzi ktos cos?

Gość asfdg
Poprzednia rada była dobra.

Gość Cukierkowa wata
Jaka?

Gość ciężki temat to, to jest
O! widzę, że Tobie też nie wyświetla wszystkich postów na kafe...normalne czasem się zdarza...pomogą i zacytuję może to coś da " ale możliwe, że czasem tak bywa jednak powinnaś ! "

o u mnie też nie wyszło zacytowanie całości, może powinnaś wyłączyć później włączyć kompa i spróbować na innym nicku coś napisać mi czasem tak działa.

Gość Cukierkowa wata
Raz jak bylysmy w barze i ten pawel byl po tym jak calowalismy sie. To wiadomo jak w barze drink za drinkiem i pawel ciagle bral mnie do tanca rozmawial i ogolnie. A ania wyciagnela mnie na taras i powiedziala ze mam sie do niego nie zblizac nie rozmawiac i nie tanczyc a na konic powiedziala ze w zyciu on by mnie nie chcial bo brzydka jestem. Nastepnego dnia niby nic nie pamietala ale nie wierze w to

Teraz Twojego posta mi nie wyświetla ;(

Gość Malakozka
Nie chce stracic przyjacilki bo facet jest i go nie ma. Ale on jest przystojny fajny i ogolnie:)

Gość Jozef i na
Sprobuje. 1. Musisz sie zdecydowac Kim ta Ania dla Ciebie jest, raz piszesz ze to kolezanka raz ze przyjaciolka 2. Ty jestes wolna, chlopak jest wolny, podobacie sie sobie wiec w czym problem? 3. Ile masz lat?

Gość Malakozka
Cos chyba na kafe sie dzieje moze cos nie laczy

Przyjaciółki też się zmieniają, przyjaciółka jaka ogranicza nie jest przyjaciółką.

Gość Malakozka
To jest dla mnie przyjaciolka. Ja mam 20lat a pawel 34

Gość Malakozka
Naprawde dziwna sytuacja. Gdybym wiedziala ze nie ma ona nic przeciwko... Ale chyba porozmawiam z nia o tym dzis

Gość Jozef i na
1. Uwazaj on za stary jest 2. Przyjaciolka, ktora mowi, ze facet Cie nie zechce bo brzydka jestes? Fajna

Gość Jozef i na
Jak dlugo sie spotykali? Czemu sie rozeszli?

Gość Malakozka
Wiem ze jest duzo starszy ale nie ma zony ani dziecka. Ona tak powiedziala bo byla zla na mnie i pijana

Gość Malakozka
Oni nawet ze soba nie byli. Tylko spotykali sie przez miesiac a potem on wyjechal do niemiec na rok do pracy. Czasami sie tylko calowali

Gość Jozef i na
Acha czyli po pijaku mozna Cie obrazac? Tak? To wszystko tlumaczy? A o co zla byla? Bo jak dla mnie to ona po prostu zazdrosna jest

Gość Jozef i na
To w czym Ty widzisz problem? Ja bym widziala w 14 latach roznicy ale skoro Tobie to nie przeszkadza to nie widze zadnego problemu Jak dlugo znasz przyjaciolke?

Gość Malakozka
Ja tej roznicy nie czuje. Znamy sie 8 lat

Gość Malakozka
Wiem ze byla zadrosna. Ale nie musiala takich rzeczy mowic

Gość Jozef i na
Nie nie musiala, tak samo jak i Ty nie potrzebujesz jej blogoslawienstwa