Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta nie-samotna

BRZYDKA dla męża

Polecane posty

Gość kobieta nie-samotna

Hej, ludziki, podpowiedzcie coś zbłąkanej chyba kobiecie ...Czy można być brzydką dla własnego męża i żyć sobie obok niego dalej jakby nigdy nic? Jeśli PAN mąż ma ciągle o coś pretensje, mówi jej, że jest guła (nie chodzi o seks), a w towarzystwie gaduła ... za mało robi w domu, ma ruchy ślimaka, jednocześnie zbyt inteligentna jest i wolałby jakąś po zawodówce, co ma proste myślenie ... a nie jakieś filozofie w głowie. No i brzydka jest ... tak. On tez w końcu usłyszał, że nie jest mężczyzną ... I co teraz? Kto ma kogo przepraszać i za co?

jak mówi że jest guła to nie wiem co to znaczy:(

Gość kobieta nie-samotna
no ... guła, to taka osoba raczej powolna, zamyślona, czasem buja w obłokach, poza tym interesuje się astrologią, ezoteryką, zna języki obce- jednego uczy profesjonalnie, lubi podróże i książki, poza tym wychowuje dzieci i dlatego w domu uwiązana jest tymczasowo. Pan mąż ciągle niezadowolony, bo za mało ONA zapierdala, a za dużo czyta i dyskutuje.

Gość kobieta nie-samotna
?

Gość wyjątek
Ale, że niby co, mężuś nie wiedział kogo poślubiał? Przecież Ty byłaś pewnie taka i przed ślubem.

Gość wyjątek
Chyba mężusiowi odbija z powodu poczucia niskiej wartości. Zobaczył, że go przerastasz pod każdym względem i czuje się przy Tobie małowarościowy, może dlatego czepia się drobiazgów pt: nieumyte gary czy zalegajace kurze.

Gość kobieta nie-samotna
taaak i właśnie go zapytałam, jaką ja jestem dla niego wizytówką? Czy on w ogóle siebie ceni???? Kim jest do cholery taki facet, taki mąż? Nie mam siły odejść, żal mi dzieci, finansowo na razie miałabym ciężko, wiem jestem pogubiona w tej kwestii, serio potrzebuje porady, namiary na jakiegoś dobrego psychologa ... Może ktoś w tej kwestii mi coś polecić?

Gość abcdefghkobieta
kurcze, ale cham z tego pana męża... może to tylko kryzys? psychologa w swoim mieście poszukaj gdzieś przez google, może terapia rodzinna? a może zwyczajna, spokojna rozmowa z mężem :)

Gość barnej
Jesteście siebie warci. On gbur i cham, ona Alutka z "Rodziny zastępczej". Po cholerę braliście ślub? Raczej nie uwierzę, że oboje zmieniliście się dopiero po...

Gość wyjątek
Może pomyśl nad terapią dla małżeństw. Jeśli jeszcze nie nienawidzicie się i jest co ratować z tego bałaganu.

Gość kobieta nie-samotna
Ok. terapia dla małżeństw, czy są jeszcze takie poradnie? U nas chyba wszystko polikwidowali, tylko prywatne gabinety ... ????

Gość wyjątek
Nawet jesli tylko prywatne albo będziecie musieli gdzieś dojechać dalej, to chyba warto ratować. Macie przecież dzieci, o nich też trzeba pomyśleć. Dorastanie w dysfunkcyjnej rodzinie nie prowadzi do niczego dobrego.

Gość kobieta nie-samotna
załapałam, to jest dysfunkcja, trudno się przed sobą przyznać ... ja zawsze byłam dla kogoś byle jaka .... najpierw dla matki, teraz dla męża, tylko czekać, aż usłyszę to od dzieci :-(

Gość barnej
pewnie usłyszysz - oderwana od rzeczywistości pseudointelektualistko :)