Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny tata

szukam fajnej kobitki

Polecane posty

Gość samotny tata

cześc jetem samotnym tatą z okolic Cieszyna. Szukam jakiejś fajnej samotnej kobitki która tez wychowuje dziecko i tak jak ja chciała by stworzyć ciepły dom i rodzine

Gość Misie - Panda
to idź do babci... wszystkie młodsze miewają PMS

Gość samotny tata
no to fajnie pocieszyłes mnie

Gość Smmmmmmm1233
Na pewno się jakaś znajdzie. :)

najpierw jest PMS a potem menopalza wiec jesli chcesz taka zupelnie pozbawiana emocji, to faktycznie trzeba celwac w 70latke.

uda Ci sie taka znalezc .Tylko nie zrazaj sie szybko . Wielu kobietom sie nie ulozylo ,zostaly same z koniecznosci, badz wyboru , a marza o spokojnym domu, kochajacej rodzinie .O osobie, ktora zaakceptuje jej dziecko . Powodzenia .

Gość samotny tata
no nie zrażam sie ale szczerze powiedziawszy nie mam szcześcia i jakos nie trafiłem na nikogo wartościowego no ale pewnie wszystko przedemną

Gość ile masz lat?
??

Gość a ile
a ile samotny tato masz lat i w jakim wieku masz dziecko

srednio ( podobno-nie wiem na jakiej podstawie liczyli te statystyki) szuka sie swojej polowki okolo 3 lat .Dopiero po 6 latach samotnosci , czlowiek ma ogromny problem do zycia w zwiazku ( tez wyczytalam to w Charakterach ) . Ale to sa statystyki wyczytane .A zycie jest zyciem i z wlasnego doswiadczenia wiem, ze mozna znalezc swoja idealna polowke , nawet bedac po raz 2-gi na rynku matrymonialnym wtornym , ze tak powiem. Co do wartosciowej osoby , to chyba kazdy na inny wzorzec takowej :-D, ale napewno twoj wrzorzec jest gdzies .Cierpliwie czeka, szuka , problem bys jej wyszedl na przeciw .

Gość Samotna Mamaaaaa
ja już dłużej jestem sama z dzieckiem niż 6 lat, zatem jestem już stracona:(

Gość samotny tata
mam 30 lat a dziecko mam w wieku 8 lat

Gość samotny tata
samotna mamooo nie myśl tak trzeba mieć nadzieje jakbym jej nie miał to chyba bym zwariował może poprostu nie szukasz

Samotna Mamo -alez nie .To tylko tak sobie psychologowie wymyslili, ktorych czytalam.Zapewne mysleli, ze ten okres, to czas w ktorym czlowiek przyzwyczaja sie do bycia samotnym, do samodzielnego podejmowania decyzji , do trudnosci pojscia na kompromisy w nowobudowanym zwiazku . Och -przepraszam , jesli wprawilam Cie w smutek . Nie to bylo moja intencja . Oczywiscie , ze sama wiesz najlepiej , czy jestes w stanie zyc w zwiazku , czy lepiej byc sama , ale nie samotna. bedzie dobrze Mamo 👄

Gość Samotna Mamaaaaa
nie szukam a jak ktoś się pojawiał, to odrzucałam by ponownie nie być odrzuconą. Ale Ty na pewno kogoś znajdziesz, dziecko jest jeszcze małe a ty młody. :) Powodzenia

Gość samotny tata
a ile masz lat samotna mamo?

Gość samotny tata
widze że samotnych mam nie ma w polsce

Gość ciasia84
Witaj, dołaczam do grona samotnych rodziców.... mam 28 lat i 6 letniego syna....