Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet niezbyt przystojny

Kobiety są jednak fałszywe

Polecane posty

Gość facet niezbyt przystojny

Zobaczą zdjęcie faceta na portalu randkowym,umówią się z nim,zjedzą,pogadają a potem jak się do takiej dzwoni to odrzucają połączenie albo nie odbierają.Nie lepiej od razu po randce powiedzieć prosto w oczy że kolejnej randki nie będzie ?

Gość Koleś taki jeden
Taa właśnie to mnie rozwala, ja też tak miałem, nie raz, przystojny też nie jestem, dzwonisz a ona ma na Ciebie wywalone... bo nie jesteś przystojny to na co jej taki facet, zawsze znajdzie se kogoś lepszego, to jest poniżające, lekceważące i brak totalnej kultury. Ja już się przyzwyczaiłem że jestem dla kobiet zerem (mimo iż mam dobrą pracę dom samochód). Miałem tylko jedną dziewczynę w życiu i traktowała mnie wcale nie lepiej, jak bankomat i zabawka do łóżka, tylko sex i wydawanie na nią kasy... reszte miała w dupie, za długo z nią nie wytrzymałem.

Gość AS26
A jesteście pewni że o wygląd chodzi? Nie wszystkie kobiety patrzą na wygląd - może umawiacie się z niewłaściwymi? Tylko, że te, które szukają mądrych i odpowiedzialnych partnerów raczej nie umawiają się na randki przez neta ;) - ciężej je zatem poznać...

Gość Koleś taki jeden
AS26 w moim przypadku chodzi o to że z twarzy jestem nie za ładny dla większości kobiet, niby nie wszystkie na to patrzą, ale większość, a ja twarzy nie wybierałem. To gdzie mamy szukać po klubach? barach? tam dostałem nie raz kosza... w internecie też stale kosza dostaje. Umawiałem się z dziewczynami które modelkami nie są, 2 były z lekką nadwagą ale też mnie olały.

Gość AS26
Co pomysł, to gorszy ;) Kobiet należy szukać w okolicach, w których bywasz na co dzień (praca, sąsiedztwo) - wtedy jest największe prawdopodobieństwo, że dobrze trafisz. I zmień kolejność: najpierw trzeba taką dziewczynę poznać na płaszczyźnie czysto koleżeńskiej, przyjrzeć się jaka jest, jak się zachowuje, jakie ma zasady. Sprawdzić czy dobrze czujecie się w swoim towarzystwie i dopiero wtedy iść dalej. Kobieta, widząc, że facet jest poukładany, kulturalny, zaradny, inteligentny przestaje zwracać uwagę na powierzchowność w takim stopniu, w jakim jesteś skazany na to przy pierwszym wrażeniu. Gdy możesz dać się poznać z wielu dobrych stron, zyskujesz. A gdy dziewczyna najpierw pozna Cię przez neta i potem nagle zobaczy jak się zachowujesz (nie tylko sposób bycia, ale też mimika, gestykulacja, sposób poruszania się) czy wyglądasz w rzeczywistości - może się rozczarować i przedwcześnie przekreślić. Zwłaszcza jeśli jest pusta. x Oczywiście zakładam, że szukasz kobietki do związku, a nie laski na jedną noc ;)

Gość FACET21lat .....
KIGKUGK

Gość Pasztet eDamski
Tu nie chodzi o płeć - problem dotyczy w równym stopniu kobiet, jak i mężczyzn. Niektórym po prostu brakuje jaj, by postawić sprawę uczciwie, nie chcą zrobić przykrości mówiąc wprost "nie jesteś w moim typie, nie chcę cię znać", wolą schować głowę w piasek, chociaż przecież jest jeszcze opcja utrzymania znajomości już na koleżeńskiej stopie - to jednak jest ryzyko, bo druga strona może się zaangażować. A jak Ty zachowujesz się wobec nieatrakcyjnych kobiet?

Gość malinawkret
a czy naprawdę byś wolał, żeby ci laska powiedziała w oczy, że sorry, ale jestes za brzydki/za mało inteligentny/nudny i nic z tego? albo, że nie zaiskrzyło, co jest bardziej kulturalne, ale znaczy w zasadzie, to samo. a tak dzwonisz, laska odrzuca połączenie i tez wiesz. zresztą jak byś był bardziej rozgarnięty społecznie, to już w trakcie randki bys wiedział, ze nie będzie nastepnego razu. a co do zachowania kobiet, to ja to troche rozumiem- nie jest, to kulturalne z ich strony, ale niektórzy mężczyźni bardzo źle znoszą odrzucenie i robia sie agresywni i niekulturalni. nie raz mi sie zdarzyło, że grzecznie odmówiłam podania nr tel albo kupienia mi drinka i robiło sie niemiło

Gość barnej
ja bym nie upraszczał - może jesteście chujowi po prostu? najłatwiej zwalić na wygląd...

powiem ci jeszcze zalezy JAKIE kobiety sa fałszywe..co oszukują cie cały czas? bo jakos nie czaje tego tematu

Gość Myszka szara :)
Hahaha, przypomniało mi się jak mi kiedyś taki spaślak na randce powiedział: "nie jestem Redfordem, ale i ty na modelkę nie wyglądasz" - a potem się dziwił, że nie chciałam go znać :D

Gość laska z dużej wsi
Autor umawia się z ładnymi i twierdzi że kobiety są fałszywe a powinien umawiać się z ... :)