Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubie dzieci.

Jestem skazany na samotność, bo nie chce dzieci

Polecane posty

Gość nie lubie dzieci.

Nie lubie i nie chce, dlatego bede sam. Jestem przystojny z perspektywami, koncze dobre studia, w razie czego mam zapewnione wsparcie rodzicow...ale kazda ucieka gdy sie dowiaduje(mowie na poczatku znajomosci). Tak żale sie i nie ma co robic :D

Gość abcdefghkobieta
niestety musisz szukać takiej, która też nie chce dzieci - nie widzę innego wyjścia bo w tej kwestii kompromisy nie istnieją :)

Gość jdadamawj
coraz wiecej kobiet nie chce dzieci bo to masakra, inwestycja bez przyszlosci, wiec w czym problem?

Gość offerma
"coraz wiecej kobiet nie chce dzieci bo to masakra, inwestycja bez przyszlosci, wiec w czym problem?" 123 ano dlatego że nasz obecny socjalistyczny system nie jest przychylny dzieciom. lewactwo boi się dzieci.

Gość tu na kafe jest heloiza
przeciwna dzieciom, w sam raz dla ciebie.

Gość fghgh
jesteś pewien że ci się nie odmieni? będziesz cieprliwy to w końcu trafisz na taką która nie chce, albo na taką wyjątkową z którą będziesz chciał mieć i stworzyć małą cząstke was.

Gość vv44
tu na forum jest kilka wynaturzonych samic, weghiif, herozja .. zawsze mozesz znalezc bezplodna, wkurwia mnie takie pierdolenie gowniarza, co ty wiesz co ty bedziesz cgcial z10lat??? teraz sam dzieckiem jestes

Gość daaaaa
teraz sa takie czasy, ze coraz wiecej ludzi nie chce miec dzieci, wiec sie nie martw