Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakas inna

co ze mna jest nie tak?

Polecane posty

Gość jakas inna

Jestem czesto zla, z byle jakiego powodu. Mama ciagle powtarza ze nie umiem normalnie rozmawiac tylko ciagle krzycze..Jak mam faceta to na poczatku jestem mila,kochana itd a z czasem staje sie straszna zolza.Wszystko mi przeszkadza wszystko mnie irytuje i denerwuje i zawsze dochodze do wniosku ze to nie ma sensu i koncze zwiazki.Od 4miesiecy jestem z facetem i jak zawsze mila kochana itd no i znowu to samo krzycze jestem nie mila itd;/ Zalezy mi strasznie na nim i nie chce byc taka dla niego bo wiem ze jemu jest przykro.Dodam ze oni nie robia nic co mogloby mnie denerwowac.Co ze mna jest nie tak?Powinnam jakies leki brac czy cos?Nawet nie wiem jak oni ze mna wytrzymuja;( Pomocy

Na początek spróbuj przeczytać jakąś książkę (poważną, napisaną przez naukowca, specjalistę w psychologii) na temat kontrolowania emocji oraz zastosuj się do rad w niej zawartych. Jak to nie pomoże to warto wybrać się do specjalisty wszak sama sobie raczej nie poradzisz.

Gość jakas inna
juz do tego doszlam - jestem zla bo lubie ssac wielkie murzynskie kutasy, a juz od tygodnia zadnego w ustach nie mialam :(

Gość barnej
sprawdź sobie hormony - poważnie. Moja ukochana jak miała z nimi problem, to prawie wywaliłem z domu bo była nieznośna.

Gość jakas inna
Samotny Romantyk II- akurat oni wytrzymuja to chociaz nie wiem jakim cudem...;/ Nie chce taka byc bo to chore.

Gość jakas inna
Światowa Organizacja Zdrowia-a znasz moze jakis tytul takiej ksiazki?

Gość jakas inna
to ze im to odpowiada to wiem bo inaczej nie wytrzymali by ze mna.Zreszta z doswiadczenia wiem ze faceci ktore maja wspaniale dobre kobiety nie szanuja ich zdradzaja czy tez bija oczywiscie NIE KAZDY!!!Ale wiem ze czasami przesadzam i oni tez nie wiedza czemu taka jestem.Moj obecny partner nie zasluguje na to dlatego chce cos z tym zrobic

Gość powiedz mu wprost że cię
Kobieta spokojna, panująca nad emocjami i starająca się zadowolić swojego partnera jest dla ciebie romantyku szarą myszą? Ciekawe podejście... Ale to prawda niestety, że tzw. "zbyt dobrych" kobiet mężczyźni nie szanują, chore to wszystko.

Gość hola hola...
moim zdaniem to hormony + jakas mała nerwica. nie czujesz sie przytłoczona, nie czujesz, że ktoś cos od Ciebie ciagle wymaga? moze to, ze zawsze musisz byc miła, idealna...? Po 1wsze idź do gina, niech wysle Cie na badanie hormonów, po 2 idź do lekarza i powiedz mu o swoich objawach. nerwice sie leczy.

Gość jakas inna
aleco z tymi hormonami bo nie bardzo rozumiem.jak beda za duze to dostane jakies leki tak? No chyba musze sie wybrac.To nie tak ze ktos chce zebym byla mila czy tez idealna.Mnie sama to przeraza;/ Czasami wychodzac z domu zeby spotkac sie z ukochanym powtarzam sobie ze nie bede zla,ze bede sie usmiechac. jak przychodzi co do czego to i tak i tak widac moja frustracje iniezadowolenie.probuje sie sztucznie usmiechac ale on to widzi..

Gość hola hola...
a jestes ogólnie zadowolona z zycia? z hormonami to tak jak duzo kobiet ma przed okresem. wszystko Cie wkurza, płaczesz i smiejesz sie na przemian, jestes zła, za chwile szczesliwa, wyzywasz sie na innych... a im bardziej sa mili tym bardziej im sie obrywa... trzeba brac leki na kontrolowanie hormonów, zeby za bardzo nie zaburzały naszej psychiki. ja bardzo ciezko przechodze pmsa. tez sie leczyłam, ale leki mi przestały pomagac, wiec musze sie wybrac po inne. ale kiedy to Ty kontrolujesz swoje zycie, emocje, mysli a nie hormony, wszystko wydaje sie piekniejsze. Na peawde zrób sobie badania, na pewno nic Ci nie zaszkodzą. a moze bierzesz tabletki anty? one tez moga zle wplywac na Twoje samopoczucie...

Gość jakas inna
bralam przez 2lata ale odstawilam.Wiem ze to nie przez nie.Od dziecka taka jestem zawsze mowie to co mysle chociaz czasami moglabym zachowac dla siebie wlasne zdanie

Gość hola hola...
to w takim razie kwestia samodyscypliny. moze powinnas isc do terapeuty... to żaden wstyd

Gość zdesperowanaja35
kochana, mam ten sam problem co Ty... za często się wkurzam jestem niemiła i co najgorsze nie potrafie się wtedy kontrolowac. nie raz się chcialam zmienic, ale bez skutku. Najgorsze, ze w zlosci mowie czesto rzeczy ktorych pozniej zaluje, mam wyrzuty sumienia, bo przeciez wcale tak nie myslalam. w zlosci kazdemu sprawiam przykrosc tak zeby zabolalo. co robic? czy to rzeczywiscie hormony? kiedys taka nie bylam...

Gość powiedz mu wprost że cię
albo po prostu popracować nad sobą. Nie wszystko co przyjdzie do głowy warto werbalizować:)

Gość jakas inna
bardzo bym chciala.Chyba jednak wybiore sie do specjalisty bo chce byc juz "ciagle zla"

Gość Pseudomojetakie
Zbadaj tarczyce .hormony.serio.to one w duzej mierze nami rzadza.