Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Źle mi z oczu patrzy?

Mam okropne oczy....dziwny kształt i paskudny kolor :( sami oceńcie FOTO

Polecane posty

http://www.voila.pl/079/0qoou/index.php?1 możecie mi pisać najgorsze rzeczy... tylko żadnych ściem, że nie jest tak źle. Wszyscy mi mówią, że źle mi z oczu patrzy! to wszystko przez ten kolor :(

Gość Aaliyah Haughton 77
chyba masz z głową , masz oczy jak miliony zwykłe

Gość zxzx
kiepskie zdjęcie -słabo widać ale poza tym normalne.

Gość zejdi
kolor jak kolor,nie widze w nim nic dziwnego

Gość Joooolietka
Normalne zupelnie .........

Ty masz, ale zaburzenia, masz przepiekny odcień oczu, rzadko spotykany, bardzo intensywny, widze tez , ze jesteś brunetka. o co Ci chodzi? powinnaś byc dumna!

Gość samotny24..
kolor moze nieco inny ale wygladasz na ladna dziewczyne nie ma sie czym martwic

te soczewki z aukcji zbyt rzucają się w oczy, chciałabym mieć oczy jasno zielone albo niebieskie... diabelskie dobrze to ująłeś :( brązowe oczy zwykle są ciepłe a moje nie ;( poza tym boje sie dłubać w oczach by wkładać soczewki, ale może jakiś makijaż by pomógł?

chcesz być nijaaka?wyrózniasz się pozytywnie, sporo facetow zwraca uwage najpierw na oczy, a te masz wyjatkowe i ciesz sie, ze nie mozesz tego zmienic:)

dziekuje kciukiem :) i innym też dziekuje za pocieszenie...ale jakoś faceta znaleźć nie mogę :/ wyczuwają ode mnie złą energię

gadasz, jesli wyczuwaja zla energie to z Twojej aury, nie oczu. Oczy masz piekne i niespotykane, moze jestes po prostu zbyt ladna i dlatego nie masz faceta, bo takowych sie meska plec boi.

w istocie jestem pasztetem, owszem może na imprezach faceci chcą ze mną tańczyć,ale żeby coś poważniejszego to nie, jest kilku którzy ze mną piszą, "flirtują" ale są naprawde beznadziejni, gorsi niż najgorsi kolesie z tego forum :(

nie podbudowuje ego :) raczej chcialam wam je pokazac byscie docenili to co macie, na pewno kazdy z forum ma lepsze :( oczy są zwierciadlem duszy i kazdy ma takie piekne, nawet brzydcy ludzie maja ladne oczy... a ja nawet oczu nie mam ladnych (nie mowie tego,zeby kokietowac , taka prawda i tyle)

Gość Moniczka23123123
zupełnie normalne oczy nie widze w nich nic dziwnego

Ja swoje slepia uwielbiam, bo uwielbiam kolor zielony i pasuja do mojej urody. Ale Ty masz rowniez piekny kształt i naprawde rzadki kolor, i naprawde pozbadz sie kompleksow

jak masz zielony to zazdroszcze :( wiecie, naprawde nie liczyłam na miłe słowa, przecież to jest kafeteria, tu oczekiwać czegoś milego :O myslę,że tak piszecie,żeby mnie pocieszyć, ale jakbyscie szczerze napisali "okropne" to nie poplakalabym sie, bo wiem,że takie są i już zaraz poszukam innego foto.

to ja czekam na wyrazniejsze.:) autorko nie przesadzaj, ciesz sie ze nie masz mdlych oczu jakis bladoniebieskich czy rozmemlanego brazu:O masz naprawde sliczne oczy

wstawiam inne na dowód tego,że nie mam powodu do zadowolenia!!! http://www.voila.pl/079/0qoou/index.php?get=1&f=2 mam oczy jak facet i paskudne brwi, to jest fota w innym świetle bo widocznie na tamtym nie widać jak paskudne mam oczy

Gość ana mala czarna
Faktycznie paskudne gały, bez wyrazu , małe z chujowym kształtem.. kolor gówna.

masz nieuczesane brwi:classic_cool: a wzrok faktycznie diabelski, tez taki mam. kazdy nowo pozany mowi ,ze wygladam jak omen z moja mina i wzrokiem moge Ci rzucic zdjeciem:P choc i tak diabelstwa 100% nie odzwierciedli a oczy nadal uwazam ze masz piekne;)

Gość ana mala czarna
Do tego opadaja ci juz powieki jak starej raszpli nie masz rzęs masz racje jak facet masz ten ryj

Gość Wszelki duch Pana Boga chwali!
A kysz szatanie! :O😠

Gość qwdqwqwdwqdqd
ładne oczy masz , szkoda ,że nie twarz . O mój Boże drogi ,a jakie krzywe nogi :P