Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PPGX

Moglabys byc z facetem ktory ma jakis defekt kuleje lub nie ma palca

Polecane posty

Gość PPGX

czy jesli facet jest prystojny, mily i inteligentny ale ma jakis defekt typu kuleje, nie ma palca lub ma wieksze znamie na twarzy czy wyrazna blizne to czy jestes w stanie to zaakceptowac i byc z nim ?

tak, szalałam za chłopakiem, ktory nie miał palca wskazujacego. moj eks mial czerwone znamie na wysokosci szyja/dekolt a koledze od zawsze rosnie piorko na lopatce ogolnie znam sporo osob z defektami, sa to najnormalniejsi ludzie pod sloncem

Gość Moniczka23123123
zalezy jaki defekt. np brak palca by mnie jakos obrzydzal nie wiem dlaczego

ale w ten spsoob nie nalezy tez patrzec. jesli sie zakochasz, to chocby nie wiem co tego kikuta czy cokolwiek innego bedziesz kochala najbardziej na swiecie.

Inteligentny :classic_cool: ...a mówią, że miłość jest najważniejsza Hmm... może dałoby radę. Ta inteligencja mnie zaintrygowała...ale że jest miły? Jak bardzo miły? :classic_cool: Rozum na '+'', to że miły na ''-''. Pozostaje jeszcze do rozważenia ''przystojny'' ale jednak ta cecha trochę spada na wartości przez defekt. Więc w sumie to nie nie wiem ;)

trufelka sama mam ''defekt'' i jakos na brak powodzenia nigdy u zadnego faceta nie narzekalam, a z roznymi mialo sie do czynienia.a juz na pewno im nie przeszkadzalo, ze wg kafe jestem pasztetem:classic_cool:

kciukiem ''wg kafe'' nie istnieje. To masa, która obiektywnie nie ocenia. Z tego powodu nie można brać na serio tego, co ludzie tu wypisują zwłaszcza jeśli są to obelgi. Zresztą... wypowiedziałaś się w temacie o kafe=''odbicie rzeczywistości''. Ja nie twierdzę, że taki facet jest skreślony, ale nieco mu to ujmuje. Liczy się zupełnie coś innego, więc autorze spoko-loko 🖐️

trufelka, tak wiem, obserwuje Cie i widze, ze masz zdanie zazwyczaj inne niz reszta kafe, wiec cos nas laczy. Nigdy opinia tutaj sie nie przejmuje, choc chetnie rozmawiam z krytykujacymi. Mam swoje zdanie na wlasny temat i opinie wazniejszych osob sie licza. Dla mnie nigdy cos takiego jak uroda nie bylo wazne, moj facet moglby byc nawet na wozku. uczucia sa najwazniesjze.

Gość (jtadm.
moja kolezanka miala chlopaka,byl przystojny,zadbany,dobrze ubrany, bogaty i wogole ale nie zaden lalus mial wypadek na motorze stracil palca u lewej reki tego na ktorym nosi sie obraczke zostawila go idiotka

Gość kobieta z klasą i urodą
absolutnie nie mogłabym być z kuternogą. zasluguje na zdrowego silnego , bogatego faceta a nie jakieś kalectwo

no i chwała ci za to ktosiu wyżej. zjebow na szczescie wielu nie napotkalam, wszyscy niedorobieni spedzaja zycie wgapiajac sie w kafeteriwe

Gość bozeee
kciukiem wyglądasz jak nieudany photoshop. mogłabyś straszyć dzieci na ulicy!!! ba nie tylko dzieci ale dorosłych i starcow :( koszmarek. jestes jak jeden wielki defekt, efekt defekacji...

no ae dlaczego z takiego małego defektu jak brak palca czy tego ze ktos kuleje robicie afere jakby ktos conajmniej był roslinka która lezy? moj dziadek nie ma palca i szczerze to sie nawet tego nie zauwaza zyje tak od 40 lat????

Gość do kciukiem
kciukiem gdzie poznac takich ludzi?? ja znam tylko takich dla ktorych się liczy kasa, albo wygląd i kasa, o bardzo wąskich horyzontach :(

a skad jestes? nie wiem ,czy to zalezy od regionu, czy po prostu kregow w jakich sie obracasz. sama masz jakis defekt? ze pytasz? jesli jestes z wlkp albo okolic zapraszam na sptkanie, zgarne wszystkich jakich znam z defektem, przeciez to sa normalni ludzie, przystojni i brzydcy, glupi akuraty nie, bo z takimi sie nie zadaje:D

ale przynajmniej normalnie postuje, a nie trolluje, no i facet:classic_cool: co do defektwo, czesto robie sobie jaja z mojgo faceta i mowie'' nie kochasz mnie, bo mam... to i tamto... na co on odpowiada... nie kochasz mnie, bo jestem czarny:classic_cool: i caluje te strefe zakazana z taka miloscia... :)

Gość kciukowa wielbicielka??
kciuku jesteś wegetarianką wyczytalam na kafe. kupujesz wyroby nieskórzane?? wiesz może gdzie kupić jakies syntetyczne obuwie na teraz, może fajne jakieś fajne widziałaś niedawno??

Warszawski🖐️ Orange, ale zależy jakie, ja nie ganiam po jakiś specjalnych sklepach, wybieram materiał taki, gdzie mam pewnośc, że to nie ze zwierzaka. W tym roku butow nie kupilam, bo dostałam nowe trepy po mojej zmarlej eks tesciowej i mam dobre z zeszlego roku kilka par.

Warszawski🖐️ Orange, ale zależy jakie, ja nie ganiam po jakiś specjalnych sklepach, wybieram materiał taki, gdzie mam pewnośc, że to nie ze zwierzaka. W tym roku butow nie kupilam, bo dostałam nowe trepy po mojej zmarlej eks tesciowej i mam dobre z zeszlego roku kilka par.

Gość wskazującym
Kciukiem, co oznaczają te sfotografowane śmieci, w linkach od ciebie? :-D

ale gdzie Ty masz smieci?:) co dokładnie wymien, a wytlumacze Ci znaczenie zdjec i każdego ''smiecia''

chłopak mi wlasnie napisał, ze dostana prezent w firmie na swieta. poprosilam by przy okazji wydebil jakies bony dla niepelnosprawnej dziewczyny, odpisal, ze co najwyzej dla mnie otrzymac moze szczere wspolczucie. to jest milosc, bez wzgledu na wszystko:)

Gość wskazującym
No pytam, co to jest? Np. to coś w pierwszym linku? :-D