Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mąż mnie nie rozumieje

Mąż jest podły! Nie rozumie mojej zażyłości z moim tatusiem

Polecane posty

Po prostu tata przychodzi do nas codziennie bo ja teraz nie mieszkam z nim. Tacie jest trudno bo bracia go nie odwiedzają, jeden ma żone i dziecko w drodze, drugi robi kariere i tylko ja mu zostałam. Z mamą jest po rozwodzie. Mój tata codziennie jak skończy prace o 18stej przychodzi do mnie i pyta czy czegoś nie potrzebuje, urodze teraz bliźniaki i czuje się bezpieczniej przy ojcu. Mam dziecko z poprzedniego nieudanego związku i dobrze nawet że jest ktoś kto mnie wspiera. A mój mąż wczoraj w nocy do mnie z tekstem i awanturą że kazałam mu wynosić się do innej sypialni bo ojciec był w domu, to krępujące byłoby przy nim się kochać. Powiedział do mnie a może chcesz się bzykać z tatusiem i wyszedł. Chciał mojego tate wypędzić z domu ale nie zgodziłam się na to. Boje się że mój chłop doprowadzi do rozwodu.

najlepsze, co mnie spotyka to częste kąpiele z tatą

Gość Miss understanding
i strzelilaś sobie juz troje dzieci z gówniarzem? :O

Żadna prowokacja. Jestem wściekła że mój mąż tak mnie traktuje. Zamiast troszczyć się o mnie, opiekować mną to robi mi awantury o ojca. Oto że nie możemy uprawiać seksu a jak uprawiać seks, jak tata za ścianą.

co jest złego w tym, że kocham tatusia? odkąd rozstali się z mamą nie ma mu nawet kto lodzika machnąć, więc czasem chapnę pytonga, ale to nic złego przecież. każda kochająca córka zrobiła by to na moim miejscu.