Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwert28

Poszukuję inspiracji.

Polecane posty

Gość qwert28

Każdy dzień wygląda tak samo. Dopadła mnie jakaś melancholia... Chciałabym nowości, ale jaką nowość można mieć z maleństwem? jak wyglada wasz dzień? W co sie bawicie z niemowlęciem? Nie macie czasem wyrzutów sumienia, że za mało poświęcacie mu czasu? W co się bawicie - w jakim wieku jest dziecko? Moj synem ma 4 miesiące a ja nie wiem jak się z nim bawić, bo ileż można opowiadać bajki, gadać i machać grzechotkami...

Mam podobnie jak Ty, moja córka ma też prawie 4mc i też nie mam czasem pomysłu, co można robić z takim maleństwem. Moja córcia nie interesuje się ani grzechotkami, zabawkami też nie, na takiej macie edukacyjnej poleży z 5minut i płacz, kupiłam jej huśtawkę z Fisher Price taką, co sama na napęd się huśta, ale i to ją też szybko nudzi, czasem pogaworzy ze mną, bo to jej świetnie już wychodzi i się pośmieje, ale po pół godzince już i to się jej znudzi i wtedy płacz i nie wiadomo o co chodzi, wtedy tylko pomaga noszenie i tak w kółko, a spać nie chce w dzień za bardzo i to też jest problem, bo nic nie mogę zrobić. Wtedy tylko mąż z nią jest, a ja sprzątam, gotuję itd. No i na szczęście mam mamę obok, która zawsze się nią zajmie jak jestem bez męża to mogę wtedy sobie spokojnie kawę wypić albo zrobić jakieś szybkie zakupy. Wydaje mi się, że takie małe dziecko ciężko jest czymś zająć...

Gość qwert28
Moja niby pospi 2 h w ciagu dnia, ale reszte czasu... hm. A nie chce siedziec sama. Moze jeszcze jakas mama podsunie pomysl co mozna robic z takim malenstwem?

Gość qwert28
Szkoda ze nikt sie juz nie chce wypowiedziec.

ja czasem robię sesję zdjęciową. Ale ogólnie to też nie wiem, jak z takim malcem spędzić czas.

Gość qwert28
zawsze to jakis pomysl ;)

Gość qwert28
3 h dziennie w odstepach robimy. Maz do 19 pracuje, troche nudno...