Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malinka1988

co na prezent?

Polecane posty

Gość scjentolozka
To zalezy ile kasy chcesz wydac i jakie sa jego zainteresoeania. Napisz cos wiecej

Gość scjentolozka
Koszulka to fajny pomysl. Tylko musialabys utrafic w jego gust. Widzialam ostatnio w housie fajne koszulki,tez sie zastanawialam czy mojemu nie kupic ale w koncu kupilam pasek

Koszulkas jest fajnym prezentem. nie osobistym. przyjrzyj sie jakie nosi, przede wszystkim kolory i wzory i smigaj do sklepu.

przewaznie nosi markowe rbk, puma, adidas. ale mysle, ze gdybym kupila w housie czy croopie tez by bylo ok ;)

ale jakie koszulki nosi? lubi typowo frimowe koszulki, czy woli nadruki np z postaciami z kreskowek, czy ?

no to smigaj do sportingu i zaKUP mu jakas fajna koszulke, ale z nadrukiem, ktory mu sie spodoba, ale jednak inna niz zwykle nosi. np. moj chlopak uwielbia kreskowki:P ale koszulki mial zawsze albo z jakims napisame albo z tytulem kreskowki. jako pierwszy prezent dostal z kaczorem donaldem i padl:) (nigdzie nie moglam dopasc... trafilam w biedronce za 20zl:P) i do tego slodycze, ale z jajem:P np koszyczek i w nim kilka jajek niespodzianek:P

słodko ^^. on uwielbia pingwiny z madagaskaru :p. słodycze tez lubi, wec na pewno w cos trafie. tylko ciekawe czy znajde taka koszulke ;p

no kurwa! nie wierze! sama latam za koszulka z simpsonami albo z pingwinami! bo moj uwielbia. do tego dostanie nowego pada i kierownice i pakiet gier. szukaj w cropp i house, siostra mi dzis mowila, ze sa, dlatego dzis pod wieczor jade, by nikt mi najladniesjzej nie wykupil:P

ja mieszkam w małym miescie, wiec do mnie takie koszulki dotra pewnie po swietach xD. Ale ogladam na allegro ;) sa ^^

wiesz jak jest z allegro, jesli widzicie sie w wigile to albo predko kup i zaznacz, ze to mus na swieta albo gnaj. Ja jestem ze wsi, czekam na owego chłopca az wroci z pracy i jedziemy do galerii:P

dzis pewnie nie zdaze;/ koncze prace o 17. wiec sklepy beda juz pozamykane. zobacze jeszcze na allegro, a jak nie to zostaje jeszcze sobota i niedziela handlowa ;)

doradziłam najlepiej jak mogłam. gdyby jednak nie koszulka, kup mu niezobowiazujacy gadzet. ja albo kupowalam brelok , scyzoryk, klawiature, myszke, ale takie sie nie zdrzaly czesto bo trafiam przede wszystkim na facetow z konkretnymi pasjami:)