Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iufreug4

jestem panną doszlam do wniosku ze oni wszyscy zdradzaja-wiec nie ma co specjaln

Polecane posty

Gość nie o wszystkim mówię mamie
oj tam :P zdradzi mnie facet to zdradzi, a bo to jedna rybka pływa w morzu? ;)

IMO12370 JA SIE SLINIE?? czlowieku naucz sie czytac ze zrozumieniem..to ONI we mnie sie zakochali...k*rwa zal mi cie!!! zreszta ja nie bede sie znizac do twojego poziomu..nie wiedzialam ze jestes az tak mocno tepy!!!

Gość IMO12370
kylie2585 - jak już któryś z tych TRZECH facetów oficjalnie Cię z dobędzie, to czy będziesz obskakiwać pozostałych? I czy nadal będziesz twierdzić, że to faceci zdradzają? :classic_cool:

a daj spokój, w ten sposób to tylko się w niekończące pyskówki będziesz wdawać. Każdy kogo zainteresuje Twoja sytuacja po prostu przeczyta Twój temat i sam wyrobi sobie opinię.

Moorland ja juz pisalam wczesniej ze nie bede sie znizac do jego poziomu to czego jeszcze chciec???

Gość IMO12370
Murland - Ty nam się nie zmieniaj w WHO, bo niedługo wyewoluujesz w JackaJ. :classic_cool:

Gość IMO12370
Polityczna poprawność ponad wszystko - nawet logikę i rozsądek. :classic_cool:

Gość powiedz mu wprost że cię
Ty też możesz kiedyś zdradzić, nigdy nie mów nigdy.

Gość IMO12370
powiedz mu wprost że cię "Ty też możesz kiedyś zdradzić, nigdy nie mów nigdy." Kobiety nie zdradzają z premedytacją. Kobiety są zmuszane do zdrady przez zachowanie swojego partnera. Biedule. :classic_cool:

coś w tym jest:) Ale zdradzamy też bo nas te świnie kłamliwe w sobie rozkochują (a wiadomo, że zakochana kobieta nie odmówi nieczego obiektowi swoich uczuć) a oni robią to wszystko po to tylko żeby mogli zamoczyć w nowej dziurze:(

Gość IMO12370
powiedz mu wprost że cię "Ale zdradzamy też bo nas te świnie kłamliwe w sobie rozkoch*ją (a wiadomo, że zakochana kobieta nie odmówi nieczego obiektowi swoich uczuć) a oni robią to wszystko po to tylko żeby mogli zamoczyć w nowej dziurze" Wstrętni, źli faceci! Aż mi wstyd za to, że mam zdradzieckiego, manipulującego członka. :classic_cool:

no i słusznie:D A tak poważnie do autorki- zawsze jest ryzyko, że zdradzi, ale czy to powód, żeby całe życie spędzić samotnie?

Gość madelajnnn
Kiedyś rozmawiałam z teściową na temat mojej koleżanki, którą zdradził mąż i teściowa powiedziała, że "każdy jest taki sam, nie jest wart ani jednej łzy i każdy pójdzie do innej" :D. Fakt, dużo się teraz słyszy o zdradach, ale nie ma co popadać w paranoję, ewentualnie zawsze można przyjść z pracy 30 min później i wtedy człowiek jest zdrowszy;p.