Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszkodowana córka

zdrada mojej mamy przez ojca

Polecane posty

Gość poszkodowana córka

więc tak mam 14 lat i niedawno dowiedziałam się od mamy że tata ją zdradza i ma dowody ( na jego telefonie było bardzo nie przyzwoite zdjęcie ) mi oczywiście nie pokazała ( i dobrze ) . Mama chciała to ukrywać przed nim i wynająć prywatnego detektywa żeby go śledził co robi po robocie , ale jej nerwy na to nie pozwoliły . Zaczeła na niego ryczeć , pokazała mu to zdjęcie na jego telefonie a on sie zaczął głupio śmiać ...( moja mama gdy znalazła te zdjęcie na jego tel. to sobie przesłała żeby mieć dowody ) w ojca coś weszło ! zachowywał się jak diabeł ! i zaczeła sie wojna o telefon mamy . Ojciec moja mame podrapał że ma ślady do tej pory .. ;( gdy obudzili moją młodszą siostrę tym rykiem to myślałam że dostanie padaczki ( dziecięce porażenie mózgowe przeszła ) moja mama miała gdzieś już ten telefon i dowody na nim i poszła ratować moją siostrę , a ja pobiegłam za ojcem on mnie spoliczkował i wbiegł do piwnicy, szybko się pozbierałam i zamknełam go na klucz , żeby nie wyszedł ... ( ale miał telefon nadal ) siedział tam z 3 godz a my w tym czasie szukałyśmy w jego 2 służbowym telefonie , laptopie innych dowodów , Gdy znalazłyśmy numer do którego ojciec ciągle wydzwaniał zadzwoniłyśmy tam , lecz z niemiłym głosem ktoś się wyłączył . Mama wpiała ten numer w google i wyskoczyło jakieś biuro masażu lub coś takiego na które wysyłał te zdjęcia dziwne . Mama go poszła wypuścić i powiedziała o rozwodzie czy ona ma wysłać tan papierek czy on . Nie umiałam zasnąć byłam oszołomiona , cały czas miałam przed sobą jego oczy diabła . W nocy słyszałam otwieranie drzwiczek od szafki gdzie mamy wszystkie dokumenty itp. ale nie miałam siły żeby wstać .... GŁÓWNY PROPBLEM W TYM ŻE NA DRUGI DZIEŃ PRZEPROSIŁ NAS Z KWIATAMI ( CHOC ZDRADZAŁ MAME TEZ JAK MIAŁAM 1 ROK ) MAMA MU WYBACZYŁA , MOJA MŁODSZA SIS. NACISKAŁA ...MAMA JEST TERAZ ZAŁAMANA I JAK OJCIEC POWIE CHOĆ 1 GŁUPIE SŁOWO TO BIEŻE Z NIM ROZWÓD prosze powiedzcie co myślici na temat tej całej sytuacji ... ( mam jeszcze młodszego braciszka 1 rok ) PROSZĘ O POMOC !!!!

Gość poszkodowana córka
proszę ... ;(

Gość ojojokkkk88
przedewszystkim porozmawiaj z mama ze moze zawsze na ciebie liczyc i jezeli ma chec moze z toba porozmawiac, maja 3-jke dzieci wiec ciezko bedzie twojej mamie sie z nim rozstac a ojciec jak juz kiedys zdradzal znowu sie to stalo to juz zawsze bedzie niestety, nie wiem co ci poradzic w takiej sytuacji...

Gość ksegj8uhea
żadna normalna 14-latka nie pisze tak bezbłędnie:D

niestety - taki temat już był i powtarza się co jakiś czas,a kto wierzy, zę to prawda powinien się udać do salonu masażu

Gość za 12 min
bezblednie? na koncu roi sie od bledow