Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marsyllianka25

ból w lewym boku 35 tydzień ciąży

Polecane posty

Gość Marsyllianka25

witam dziewczyny. Mam problem ponieważ dzisiaj od rana boli mnie w lewym boku z tyłu pleców, tak jakby na wysokości krzyża, nerki ale z prawej strony. Ból momentami czuję jakby troszkę promieniował na prawą pachwinę, trochę przypomina mi bóle menstruacyjne, tylko odrobinę mocniejsze. Z dzieckiem wszystko ok, bo rusza się i czasem kopie tak jak zwykle. Nie mniej jednak ten ból mnie niepokoi i nie wiem czy to normalne następstwo tego że dzidziuś rośnie czy jakiś niepokojący objaw. Miała któraś z Was podobnie? Z góry dzięki za odp.

Gość dariadara
mnie bolał cały krzyż przez ostanie 2 miesiące, więc róznie bywa, ale z czymś takim nie wiem co poradzić..

Gość Marsyllianka25
tylko, że ten ból momentami jest naprawdę silny, czasem cięzko mi cokolwiek zrobić w domu, najlepiej czuję się jak leże..Powiedz mi tylko jedno czy to już tak do końca ciąży miałaś, czy mogę liczyć, że to przejdzie, bo na dłuższą metę to bardzo męczące :(

Gość miła mała mi
ja miałam coś podobnego, była to rwa kulszowa..przechodziło na parę dni i potem znowu..poradź się lekarza