Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miki3y

co wybrac,pomozcie!

Polecane posty

Gość miki3y

Mam dylemat,nie wiem co robic,z synem jestem w Polsce,moj facet z ktorym Jestem za granica a Dokladnie na poludniu francji,przyjezdza do mnie na swieta,i nie wiem czy mam z synem wyjechac tam do niego na dobre,obecnie mieszkam z rodzicami,i z pyskata mlodsza sioatra,pracy tutaj nie mam chociaz szukam,rodzice nie sa w stanie pomoc mi,masaka,a ja za swoim strasznie codziennie tesknie,robie jemu klotnie przez to ze jestesmy na odleglosc,do tego mam rozne wymysly,czy mnie tam nie zdradza,on kocha mnie bardzo,ja jego rowniez,zapewnia mnie codziennie ze jest wszystko,ok,zebym przestala tak wymyslac na temat,zdrad,nie wiem co robic,on mieszka tam z siostra i szwagrem,ja nie znam francuskiego,boje sie ze prace tam nie znajde,a bez niego dola tutaj dostaje,co byscie zrobili w takiej sytuacji?

Gość opolanka 30
Ja bym wyjechala oczywiscie

Gość powiem i ja......
no wiesz w tej sytuacji jedyną alternatywą byłby wyjazd....tylko czy jego siostra przyjmie Ciebie z dzieckiem ?

Gość miki3y
Dzieki jestescie kochani,chyba tak zrobie nie mam zabardzo wyjscia,jego siostra przyjmie napewno,wiadomo ze z czasem bedziemy chcieli sami zamieszkac,jego siostra tez ma odchyly czasami,